Hlavní obsah

Patří sexuální scény do televize v letadlech? Pohoršená matka tepe aerolinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka LaKeisha Flemingová zkritizovala aerolinky Delta Air Lines za to, že ve své palubní televizi nabízejí ke zhlédnutí i tituly se sexuálně explicitními scénami. Jednu takovou sledoval i spolucestující na sedadle před Flemingovou a žena kvůli tomu musela svému synovi zakrývat oči.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Flemingová svou úvahu nad adekvátností filmů se sexuálními scénami napsala pro server Insider. „Letěla jsem se synem na soutěž a chtěla jsem se podívat na nějaké seriály. V řadě před námi jsem viděla, jak někomu běží explicitní sexuální scéna na obrazovce zabudované v sedadle. Když jsem si stěžovala, bylo mi řečeno, že mi vymění místa, pokud se to stane znovu,“ napsala rozhořčená žena.

Doplnila, že její syn měl přímý výhled na obrazovku, kde se odehrával obscénní obsah, zatímco ona mu chtěla pustit nějaký přívětivější titul. „Aby bylo jasno, nešlo o pasažérovo soukromé zařízení, ale o televizi, která je součástí nabídky zábavy od aerolinek,“ doplnila.

Žena prý přehradila svému synovi zorné pole, když jí zaměstnanci nepomohli situaci vyřešit. „Chtěli nás přemístit, ale řekli nám, že stejný obsah si může přehrát i někdo další,“ uvedla.

Naše nabídka je rozmanitá, reagují aerolinky

Flemingová o tomto incidentu původně informovala už v dubnu skrze svůj Twitter, informuje Independent. „Americké aerolinky si mohou svobodně vybírat filmové tituly tak, aby byly vhodné pro široké obecenstvo,“ napsala žena s tím, že jde o otázku morálky.

Agresivní cestující pokousala policisty, kteří ji přišli vyvést z letadla

Cestování

Mluvčí Delta Air Lines uvedl, že byla společnost s Flemingovou v kontaktu. „Na palubě našich letadel chceme dát zákazníkům relevantní a rozmanitou nabídku. Nabízíme možnost rodičovské kontroly, kde je možné nastavit, co mohou děti vidět,“ uvedl k tomu mluvčí.

Anketa

Měly by aerolinky z nabídky vyřadit filmy a seriály, kde se objevují sexuální scény a nahota?
Ano
15,9 %
Ne
73,8 %
Je mi to jedno
10,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2638 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám