Hlavní obsah

Opilou ženu museli v letadle spoutat stahovacími páskami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Posádka Spirit Airlines musela zpacifikovat jednu z cestujících. Viditelně opilá žena se totiž v průběhu letu začala projevovat agresivně a napadla dvě členky personálu. Jednu udeřila a druhou tahala za vlasy. Nakonec skončila spoutaná plastovými stahovacími páskami.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo na palubě letadla společnosti Spirit Airlines.

Článek

K incidentu došlo v neděli na letu z Fort Lauderdale na Floridě do Nashvillu. Po přistání museli ženu eskortovat policisté, na které vykřikovala, ať ji zastřelí, a že se ničím neprovinila. Následně se bránila i nástupu do policejního auta, uvádí server Independent.

Personál aerolinek policistům sdělil, že 42letá žena působila značně opile, měla opuchlé oči, blábolila a následně i potvrdila, že toho hodně vypila. V průběhu cesty se proto začala projevovat velmi agresivně a zaútočila na dvě letušky. Personálu musel s jejím zpacifikováním vypomoct jeden z cestujících, který ženu spoutal stahovacími páskami.

Mluvčí společnosti Spirit Airlines Nicole Aguiarová potvrdila, že se personál musel vypořádat s cestující, odmítla však sdělit detaily. „Netolerujeme agresivní chování jakéhokoli druhu, proto tato pasažérka již není na našich letech vítána,“ uvedla mluvčí.

Jde o další z řady incidentů, kterých nejen v USA v posledních měsících značně přibývá. Mezinárodní asociace leteckých dopravců IATA v nedávné zprávě uvedla, že počet případů roste zejména kvůli rouškám, které řadu cestujících provokují.

Žena kojila kočku na palubě letadla přímo před zraky cestujících

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám