Hlavní obsah

Nejmrazivější svatební destinace? Antarktida za šest milionů

Existují páry, které si chtějí své „ano“ říct v zahraničí. A zatímco část bude toužit po nějaké klasické exotické destinaci a moři, najdou se jistě i tací, kteří budou chtít přesný opak. Právě těm cestovní společnost Red Savannah nabízí, aby se vzali v mrazivé antarktické pustině. Lacině to však nevyjde. Zážitek stojí 250 tisíc dolarů, což je přes šest milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Od uvolnění cestovních restrikcí sledujeme rostoucí zájem o velké výlety, životní dobrodružství, které lidé možná pár let zvažovali, ale teď cítí tak nějak větší potřebu těchto cílů dosáhnout,“ uvedla pro magazín Forbes šéfka marketingu v Red Savannah Sarah Leigh Shentonová.

Podle ní se množství oslav, jako třeba svatby, kvůli covidu odložilo. Lidé teď přirozeně chtějí vše dohnat, často s velkou pompou.

Unikátní zážitek, který společnost nabízí, začíná letem z Kapského města. Je určen pro nastávají novomanžele a dalších 12 hostů. Jejich cesta z Jihoafrické republiky povede na antarktickou přistávací dráhu Wolf Fang. Jinak lze počítat se vším, co ke svatbě patří. Ať už je to bujará oslava, společné krájení dortu nebo bohaté snídaně po veselce.

Zážitky lze uzpůsobit

Ti, kteří budou chtít v ledové pustině strávit více než jeden den, mohou zůstat v novém polárním kempu Echo, V něm je ubytování zařízeno ve futuristických kapslích s panoramatickými okny, píše server Luxury Launches.

Dodatečné zážitky si mohou partneři také uzpůsobit podle svého vkusu. Mohou například vyrazit na pozorování tučňáků, šplhání po horách nebo dobýt jižní pól.

„Antarktida je tak unikátní, jak si jen dokážete představit. Má užasnou divočinu a rozlehlou krajinu s mohutnými ledovci a krami. A kdo by odolal tomu vidět tučňáky nebo velryby v jejich přirozeném prostředí?“ uzavírá Leigh Shentonová.

V teple a luxusu. V Antarktidě se dá kempovat ve futuristických kopulích

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám