Hlavní obsah

Nejlepší hotel světa mají v Brazílii. Oplývá francouzským šarmem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hotel Colline de France v brazilském městě Gramado je tím nejlepším na světě. Opětovné prvenství získal v cenách Travellers‘ Choice portálu TripAdvisor, kde jsou místa udělována na základě uživatelských recenzí. Na druhé příčce je resort Oblu Select Lobigili na Maledivách, na třetím La Siesta ve vietnamském Hoi Anu.

Foto: Hotel Colline de France

Brazilský hotel Colline de France je podle cestovatelů tím nejlepším na světě.

Článek

Brazilský hotel stanul na nejvyšším stupni vítězů už poněkolikáté. Charakteristický není jen svým francouzským šarmem, o němž svědčí už jeho samotný název, ale především službami. Ty na něm alespoň vyzdvihují hosté. „Můj pobyt byl naprosto neuvěřitelný. Od chvíle, kdy jsem vstoupil do lobby, se mi dostalo přivítání v podobě vřelého úsměvu a dokonalého servisu. Pokoj byl prostorný, elegantní a měl jsem skvělý výhled na město,“ okomentoval jeden z uživatelů TripAdvisoru.

V podobném duchu se nesou i další hodnocení, která vyzdvihují smysl pro detail, kombinaci luxusu a pohodlí, interiéry či bezchybný personál. „Skvělý zážitek pro kohokoliv, kdo má rád umění, kulturu a gastronomii,“ dodává jeden z bývalých hostů.

Foto: Hotel Colline de France

Návštěvníci si mohou připadat jako šlechtici na zámku ve Versailles.

Skvělá hodnocení ale mají i další ubytovací zařízení v žebříčku. Vyjma zmiňovaných resortů na Maledivách a ve Vietnamu to jsou také indonéský Adiwana Suweta, jenž si vysloužil čtvrté místo, pátá pozice náleží hotelu Iberostar Grand Packard v kubánské Havaně, šestka patří znovu Maledivám a hotelu Emerald Maldives Resort & Spa, sedmičkou je hanojský La Siesta Classic Ma May, osmé místo si vysloužil komplex Secrets Akumal Riviera Maya v Mexiku. První desítku pak uzavírají Padma Resort Ubud na Bali a Sofitel Mexico City Reforma v hlavním městě Mexika.

Nejlepší pláž světa leží v prosluněném Portugalsku

Cestování

Mezi zástupci v žebříčku ale figurují také hotely v Turecku, Maroku, Spojených arabských emirátech, Kambodži nebo Egyptě.

Zástupce má i Česko

Nejlepším evropským hotelem je Voyage Belek Golf and Spa, který se nachází v letovisku Belek na Turecké riviéře. Ta sice leží už v asijské části země, ale TripAdvisor hotel přesto řadí pod Evropu. V této vedlejší kategorii zabodovala i Praha, která si připsala 18. místo. Patří hotelu CUBE.

Foto: Hotel Colline de France

Luxus dýchá na návštěvníky hotelu Colline de France na každém kroku.

Nejlepším rodinným hotelem se pyšní Brazílie, Salinas Maragogi All Inclusive Resort se nachází v letovisku Maragogi a nabízí vše, po čem by mohly páry s dětmi prahnout.

Nejlepším hotelem s přízviskem „pet friendly“, tedy přátelským k mazlíčkům, je Fioreze Quero Quero - opět v Brazílii a opět v Gramadu, kde se nachází i nejlepší hotel světa.

Nejlepším zástupcem kategorie Bed and Breakfast, která nabízí spíše komornější ubytování se snídaní, je Voile Blue na Mauriciu. Nejlepším butikovým hotelem je Adiwana Unagi Suites na Bali.

Pořadí v cenách Travellers‘ Choice určuje algoritmus, který analyzuje miliony uživatelských recenzí. O vítězích tedy v podstatě rozhodují sami cestovatelé svým hodnocením. Kompletní výsledky najdete na uvedeném cestovatelském portálu.

Nejoblíbenější destinací cestovatelů zůstává Dubaj. Praha je na 17. místě v Evropě

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám