Hlavní obsah

Na palubě se strhla potyčka, letadlo muselo přistát 1100 kilometrů od cíle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nouzové přistání a vyloučení dvou cestujících z přepravy vyústil nedávný let americké společnosti Frontier. Dvojice žen se mezi sebou začala z neznámého důvodu dohadovat a vyhrožovat si, ostatní pasažéři začali po chvíli na dámy pokřikovat, ať zmlknou. Jelikož se posádce nepodařilo situaci uklidnit, piloti se rozhodli přistát 1100 kilometrů od cíle.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo na americké domácí lince mezi Filadelfií a Las Vegas, přičemž letadlo nouzově přistálo v Denveru, kde posádka obě účastnice sporu vysadila. Ačkoli není jasné, co ženy k potyčce vyprovokovalo, v jednu chvíli na sebe začaly pokřikovat a hádka eskalovala až k výhrůžkám, informuje server Independent.

Verbální přestřelka pokračovala i ve chvíli, kdy posádka ženy poslala na místo. Jedna z nich přitom cestou na toaletu vrazila políček mužskému cestujícímu.

Pasažérka, který spor obou dam natočila, uvedla, že hádka byla hlasitá a rušila ostatní cestující. Někteří z nich proto na ženy začali křičet, ať zmlknou. To mělo pasažérky ještě více rozohnit, obzvlášť, když si uvědomily, že jsou natáčeny.

Po přistání v Denveru byly ženy vyvedeny ven. Ostatní cestující také krátce opustili letadlo, aby poskytli výpověď policii. Stroj poté standardně pokračoval až do Las Vegas, kde přistál o zhruba hodinu později, než bylo v plánu. Podle pasažérky, která incident natočila, zvládla posádka Frontier Airlines celou situaci skvěle.

Cestující v business class spustil povyk kvůli jídlu, letadlo muselo nouzově přistát

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám