Hlavní obsah

Na Bali dělají z mužů slabé éry pořádné chlapy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejspíš už jste někdy slyšeli, že dnešním mužům zoufale chybí vojna. V džungli na severu Bali je v horách ukrytý moderní výcvikový tábor pro muže, který slibuje že z „mužů slabé éry“ udělá pořádné chlapy, neřku-li superhrdiny. Značka: Ženám vstup zakázán.

Foto: Profimedia.cz

Indonéské útočiště má být tím pravým místem pro muže, kteří chtějí být silnější ve všech životních aspektech (ilustrační fotografie).

Článek

Viděli jste někdy Dragon Ball Z, akční japonské anime z 90. let? Právě tím, konkrétně hyperbolickou časovou komorou urychlující růst postav, se zakladatelé „kempu“ inspirovali. Myšlenku však pojali poměrně luxusně, jak informoval server Daily Mailu.

„Proč se v dobách přemíry hojnosti jako muži cítíme úzkostlivěji, depresivněji a více ztraceni než kdykoli předtím? Musíme zajistit podmínky pro silné muže, aby mohli znovu povstat. Centrum pro vytváření superhrdinů,“ zní komentář propagující ubytovací zařízení s nevšední ideou.

Zdaleka se nejedná o žádné bydlení ve stanu a pojídání toho, co si každý z účastníků vlastníma rukama uloví, jak by mohlo leckoho napadnout při rychlém přerodu v silného chlapa. Potenciální budoucí superhrdinové jsou ubytováni na odlehlém útočišti v dřevěných chatách, kde má každý svůj vlastní pokoj s postelí a pracovním koutem. K dispozici jsou též sdílené prostory, aby se muži mohli socializovat.

Co si můžete beztrestně odnést z hotelového pokoje

Cestování

Kemp stranou od všeho rozptýlení je dostupný pouze po úzké pěšince, kromě přírody tedy adepty nic nerozptyluje v osobním rozvoji. V centru jejich pozornosti je zastřešená soukromá posilovna, jež má místo bočních stěn divokou džungli. Jeden z účastníků se svěřil, že během pobytu nabral sedm kilogramů svalů a nyní se cítí „bestiálně“.

Namáhané tělo mohou muži po cvičení regenerovat v sauně na dřevo, ochlazovacích bazénech či vířivce. Po „tajné stezce“ dojdou přímo k nedalekým vodopádům.

Součástí přerodu v lepší verzi sebe sama je i hodnotná strava zahrnující především steaky, ryby, zeleninu a tropické ovoce.

The Bali Time Chamber se prezentuje i jako vhodné místo pro navázání přátelství s komunitou ambiciózních, tvrdě pracujících mužů, což může pozitivně ovlivnit jak osobní, tak kariérní růst. V tropickém útočišti nechybí vysokorychlostní internet, aby hosté při delším sebezdokonalování nemuseli zanedbávat pracovní povinnosti.

Týdenní pobyt vyjde zájemce na bezmála 32 tisíc korun, v ceně jsou vyjma výše popsaného letištní transfery, služby prádelny a masáž.

Zda má Bali očekávat příval „mužů slabé éry, kteří se chtějí stát superhrdiny“, podobně jako Julia Robertsová ve Filmu Jíst, meditovat, milovat (2010) inspirovala ženy hledající sebe samé k návštěvě indonéského ostrova, ukáže až čas.

Který národ se pyšní Trolím penisem a další pikantnosti

Slepá mapa

Půvabná místa, která vás zahřejí nejen u srdce

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám