Hlavní obsah

Let jako z pekla. Opilí influenceři řádili při cestě na Ibizu

O značné pozdvižení se na nedávném letu společnosti Ryanair postarala skupina podroušených influencerů. Cestující, které proslavila aktivita na sociálních sítích, pili whiskey z obří lahve, křičeli, zpívali, fotili si selfie a vtipkovali o odpálení letadla. Posádce se podařilo situaci zklidnit a letadlo bezpečně přistálo v cíli.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rozruch na palubě zaznamenal jeden z cestujících, shodou okolností účastník reality show Love Island Dami Hope. Na záběrech je vidět několik mladých lidí, převážně mužů, jak dovádějí na palubě. „Jestli chcete vyhodit letadlo do povětří, řekněte oi oi oi,“ měl říct jeden z účastníků večírku v oblacích.

Podle serveru Independent šlo o několik lidí známých zejména na sociální síti TikTok. Jeden z nich Husnain Asif má kolem 895 tisíc sledujících a právě on měl pronést slova o odpálení letadla.

Pasažéři pouštěli hudbu z telefonů, hlasitě zpívali a houpali se zapření o opěradla sedadel. Ostatní cestující zůstali na svých místech. Společnost Ryanair potvrdila, že šlo o standardní let, nikoli o charter vypravený speciálně kvůli influencerům.

Vyslalo je Spotify

„Malá skupina cestujících začala na letu z Londýna-Stansteadu rušit uprostřed cesty. Posádka situaci mírnila a pasažéři zůstali v klidu až do bezpečného přistání na Ibize,“ uvedl mluvčí společnosti.

Podle Independentu vyslala influencery na Ibizu společnost Spotify, která provozuje stejnojmennou aplikaci na streamování hudby. Hvězdy sociálních sítí ji měli propagovat.

Muž spořádal houbičky a v letadle napadl dvě letušky

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám