Hlavní obsah

Kávovar nikdo nečistí a v mýdle jsou tělesné tekutiny. Bývalá manažerka varuje hotelové hosty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá manažerka hotelu Melissa Hanksová sdílí na svém tiktokovém účtu rady ohledně ubytování v hotelích. Video, ve kterém vysvětluje, jaké hotelové vybavení není radno používat, a to především z hygienických důvodů, už zhlédlo přes 1,7 milionu lidí.

Foto: Envato

Toaletní potřeby, které hotely nabízejí, mohou skrývat nepříjemné překvapení. Ilustrační foto

Článek

Varování Melissy Hanksové se týkají například toaletních potřeb, které hotely svým hostům často zdarma nabízejí, a kávovarů, co bývají na pokojích k dispozici. Na popularitu sdíleného videa upozornil server DailyMail.

„Jako bývalá manažerka hotelu a vášnivý piják kávy nikdy nebudu používat kávovar v hotelovém pokoji,“ uvedla Hanksová na svém účtu. Přestože hosté často v kávovaru kromě vody vaří třeba i mléko, filtr se podle ní nikdy nečistí.

Ve stejném videu Hanksová varuje také před využitím toaletních potřeb, jako jsou lahvičky od šamponu či mýdla. Pokud jsou určené k opakovanému naplnění a zároveň nejsou uzamykatelné, není podle ní bezpečné je použít. Sama totiž viděla tyto lahvičky naplněné tělesnými tekutinami či přípravky určenými k depilaci.

@melly_creations

Replying to @sodickstracted As a former hotel manager here are additional items I won't use. #hotels #hotelstay #dontuse #advice

♬ Cupid - Twin Ver. (FIFTY FIFTY) - Sped Up Version - regex & bexter & Vraox

Další hoteloví zaměstnanci souhlasí

Sdílené video, které získalo přes 1,7 milionu zhlédnutí, vyvolalo na sociální síti silné reakce. Zatímco někteří uživatelé do komentářů vyděšeně napsali, že již nikdy nepřespí v hotelu, k Hanksové se přidali další hoteloví zaměstnanci.

„Pracoval jsem v resortu a viděl hospodyni utřít záchod tím stejným hadrem, kterým pak utřela konvici na kávu,“ sdílel jeden z uživatelů svoji zkušenost. Další pak hosty varoval také před skleničkami, co jsou v hotelových pokojích často k dispozici.

Video upozorňující na nevyhovující hygienické podmínky některých hotelů je dalším, ve kterém Hanksová svým 68 tisícům sledujícím na TikToku radí, co dělat během pobytu v hotelech.

Turista v Cancúnu tajně natočil zaměstnance hotelu, jak se mu prohrabává věcmi

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám