Hlavní obsah

Hotelový řetězec Four Seasons nabídne cesty kolem světa vlastním letadlem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Letoun Four Seasons Jet – Boeing 757 má na míru upravený design, který bude mít na palubě prostor pro 52 cestujících. V únoru 2015 se budou moci první pasažéři vydat na cestu kolem světa se zastávkami v destinacích, ve kterých má řetězec své hotely. Do jedné z nabízených zážitkových výprav je také zahrnuta návštěva Prahy, kde mohou hosté shlédnout představení Don Giovani ve Stavovském divadle.

Foto: Four Seasons

Letadlo má na palubě prostor pro 52 osob.

Článek

V současné době je možné rezervovat jednu z následujících tří možností: Cesta kolem světa za 24 dní v ceně  2,4 miliónu korun bude zahájena v únoru 2015 v Los Angeles a završena večeří v Londýně. Součástí budou zastávky v devíti destinacích. Specialitou bude zastávka u Tádž Mahalu. Hosté budou pak samozřejmě ubytovaní výhradně v hotelech tohoto řetězce.

„Rozhodnutí nabídnout cesty na palubě vlastního letounu Four Seasons Jet odráží naše chápání potřeb a přání našich hostů. Zaznamenali jsme poptávku po spojení dobrodružství a objevování nového s luxusem," řekla Susan Helstab z hotelového řetězce.

V dubnu 2015 vyrazí pak letadlo s milovníky kulturních zážitků na šestnáctidenní cestu po šesti destinacích, ve kterých budou moci obdivovat evropská muzea a užijí si jedinečná představení ve vyhlášených divadlech jako například v milánské La Scale a v pražském Stavovském divadle. Součástí budou také znamenité večeře nebo soukromé gala v Pavlovském paláci u Petrohradu. Cena zájezdu je závratných 1,4 miliónu korun.

Další cesta kolem světa (ve stejné hodnotě jako únorová) se uskuteční v srpnu 2015 a na své 24denní trase pasažéři navštíví devět destinací, včetně nocování v Safari Lodge v Serengeti. Ze Zakázaného města v Pekingu poputují cestovatelé do Mediny v Marrákeši a na Maledivy. Zažijí také atmosféru největšího světového trhu s rybami v Tokiu a cesta plná zážitků bude zakončena nezapomenutelnou večeří v New Yorku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám