Hlavní obsah

Degustace v oblacích. V lednu vzletí letadlo první vinařské aerolinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníci vína a letadel budou moci spojit své vášně do jedné. Na konci ledna se totiž uskuteční první let novozélandské vinařské aerolinie, za níž stojí společnost Invivo. Během dvouhodinové cesty z Aucklandu do Queenstownu bude pro cestující přichystána řízená degustace se zakladateli firmy.

Foto: Profimedia.cz

Cestující si užijí řízenou degustaci v oblacích (ilustrační foto).

Článek

Letadlo společnosti Invivo Air bude prvním svého druhu, které degustaci v oblacích přinese. Na palubě Saabu 340 budou pro pasažéry kromě vín připraveny i drobné pokrmy k párování, uvádí server Independent.

Nepůjde však jen o samotný přesun z Aucklandu do Queenstownu. Jakmile totiž pasažéři dorazí do novozélandského kraje Central Otago, navštíví také jednu z nejstarších vinic, kde si budou moct užít další řízenou degustaci. A kdyby jim víno stále nestačilo, mohou se těšit také na večeři o čtyřech chodech s párováním.

Letenky na celý zážitek jdou do prodeje ve čtvrtek 15. prosince. Ceny začínají na 1149 novozélandských dolarech, což je necelých 17 tisíc korun. V částce jsou započteny zpáteční letenky, stravování, ale také ubytování v Queenstownu.

„Invivo Air je první vinařská aerolinka na světě a těšíme se, až naše hosty provedeme tímto úžasným vinařským zážitkem,“ okomentoval to spoluzakladatel společnosti Rob Cameron, který se společně se svým kolegou Timem Lightbournem výletu zúčastní.

Patří sexuální scény do televize v letadlech? Pohoršená matka tepe aerolinky

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám