Hlavní obsah

Cestující zkritizovala aerolinky. Ty se jí vysmály

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letecká společnost Ryanair se vysmála cestující za její kritiku. Žena nízkonákladového dopravce upozornila na to, že si zaplatila sedadlo u okna, dostala však místo u nouzového východu se skutečně malým okenním otvorem. Reakce aerolinek rozdělila uživatele sociálních sítí, přičemž jedni společnost vyzdvihují a druzí zatracují.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„To jako vážně, Ryanaire, zaplatila jsem si za sedadlo u okénka,“ napsala pasažérka, která na Twitteru vystupuje pod přezdívkou MartaVerse. Žena připojila fotografii nouzového východu s malým okenním otvorem, který podle jejího mínění definici sedadla u okna nesplňuje.

Dopravce obratem reagoval, přičemž odpověděl stejnou fotografií, na které červeně zakroužkoval ono malé okénko. Zřejmě šlo o popíchnutí a posměšek.

Reakce Ryanairu uživatele a potenciální zákazníky nicméně rozdělila. Někteří vyzdvihovali humornou reakci. „Něco jako zákaznický servis už neexistuje a je to skvělé,“ glosoval jeden z komentujících. „Nesnáším Ryanair, ale zároveň ho miluji,“ reagoval další.

„Jako vždy je Ryanair připraven zakročit a vše povýšit na další úroveň. Jestli se vám to nelíbí, tady jsou dveře. Já bych jimi hned prošel, takže obdivuji vaši trpělivost,“ napsal cestující další z komentujících.

Cestující Ryanair často kritizují za nedochvilnost a za poplatky, které je nutné platit za každou drobnost - sedadlo, příruční zavazadlo a podobně. Na druhou stranu se aerolinky pravidelně umisťují v různých žebříčcích, koncem roku 2020 byly dokonce v rámci cen Airline Excellence Awards zvoleny těmi nejlepšími v uplynulé dekádě.

Cestujícímu hrozí vězení za obnažování v letadle. Měl i masturbovat

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám