Hlavní obsah

Cestující British Airways našla ve svém jídle zubní implantát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jídlo v letadle nemívá obvykle příliš dobrou pověst. Pokrm, který dostala jedna cestující British Airways, však zcela předčil její očekávání. Údajně v něm totiž našla zubní implantát. Žena o nálezu informovala prostřednictvím zákaznické linky aerolinky, ty však nereagovaly.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ghada El-Hossová cestovala na konci října z Londýna do Dubaje, když inkriminované jídlo dostala. Jelikož aerolinky posléze nijak nereagovaly, zveřejnila žena na začátku prosince na Twitteru fotografii, která pokrm s nalezeným zubním implantátem zachycuje. El-Hossová ubezpečila, že zubní implantát rozhodně není její. „Mám všechny zuby,“ napsala.

„Je to otřesné. Navíc se nemohu spojit s nikým z vašeho call centra,“ doplnila cestující.

Na zveřejněný tweet British Airways už zareagovaly, uvádí server Independent. „Zdravíme, je nám vážně líto, že tohle vidíme. Dala jste naší posádce kontakt pro zaměstnance zákaznické podpory?“ okomentovala společnost fotografii s tím, ať El-Hossová zašle své údaje, aby se s ní mohl někdo spojit.

Aerolinky pro Independent uvedly, že jsou se zákaznicí ve spojení. „Omluvili jsme se a chceme další detaily, abychom mohli zahájit okamžité vyšetřování,“ doplnila společnost.

Nejde o první případ, kdy cestující našli ve svém jídle nečekaný objev. Jeden pasažér takto údajně objevil švába, o němž aerolinky po analýze tvrdily, že jde o zázvor.

Ženě nepovolili vstup do letadla. Měla být na třídu economy „moc tlustá“

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám