Hlavní obsah

Australanka pózovala na zábradlí balkonu v 11. patře. Chtěla hezkou fotografii

Novinky, Michael Švarc

Kvůli perfektní fotografii jsou někteří lidé ochotni riskovat život. Je to případ i nejmenované ženy, kterou spatřili v jednom australském hotelu, jak přelezla zábradlí balkonu v 11. patře, aby za ním mohla zapózovat. K neštěstí v jejím případě nedošlo, policie po ní a jejím společníkovi nicméně pátrá a za jejich chování je může čekat postih.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo v hotelu Seaview Resort v Mooloolabě v australském státě Queensland. Svědek události jménem James ženu prý pozoroval ze sousedního hotelu, píše server Independent. S fotografem se měla snažit o dramatický snímek, ten den bylo totiž i značně větrno.

„Jedno uklouznutí a bylo by po ní,“ uvedl svědek pro list The Courier Mail. „Další fotka mohla být ona na zemi,“ doplnil James, který si ženino počínání natočil také na video. Žena se po focení prý poněkud neohrabaně vyškrábala zpět na balkon a příběh tak neskončil v jejím případě tragicky.

Na oba účastníky byla nicméně upozorněna místní policie, která po nich pátrá. Ženu i fotografa by vzhledem k rizikové povaze jejich počínání mohl stihnout trest. „Nedokážu ani vyjádřit, jak hloupé takové chování je,“ uvedl vrchní vyšetřovatel australského města Gold Coast Craig Hawkins. „Takoví lidé by měli být hnáni před soud,“ doplnil.

Není neobvyklé, že podobné události končí často tragicky. V prosinci například 38letá Australanka uklouzla ze srázu v národním parku Grampians, kde se chtěla nechat zvěčnit. Příběh má o to tragičtější rozměr, že ze skály spadla přímo před zraky svého manžela a dvou dětí. Na útesu přitom neměla co dělat, protože byl za bezpečnostními zábranami.

Australanka se chtěla vyfotit na srázu. Před zraky rodiny z něj spadla

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám