Hlavní obsah

Oleo-Mac válcuje konkurenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek

Komerční článek - Výborně zvládají sečení běžných zahrad, ale hodí se také k likvidaci porostů na nepravidelně udržovaných pozemcích. Vedou si dobře i v členitém terénu, například při kosení v příkopech, ve stráni a zvládnete s ní také mýcení náletových křovin. O co jde? O motorovou kosu, někdy také nazývanou křovinořez.

Článek

Zrovna takového multifunkčního pomocníka potřeboval i Stanislav Němec z Milevska. „Znáte to, dvakrát se nedostanete na chalupu a tráva přeroste tak, že si s ní rotační sekačka neporadí. Tak jsem se letos konečně rozhodl, že si pořídím křovinořez. Jenomže kde a jaký?“ kladl si otázku pan Němec.

„Na billboardech a v obchodech je jich sice pár vidět, ale vybrat si opravdu ten správný stroj je přece jen o něčem jiném. Zkusil jsem nějaké v hobbymarketech, ale zdály se mi nevyvážené, nebo moc těžké a ani použité materiály nebyly zrovna kvalitní. Navíc mi podle výrobních štítků připadalo, že byly snad všechny vyrobeny v Číně. Až jsem se minulou neděli zastavil u Bédy Trávníčka, kde jsem narazil na motorovou kosu Oleo-Mac 740 T. Ta mi konečně sedla jako ulitá.“

Lidé oceňují evropskou kvalitu

Podle manažera specializované prodejny Mountfieldu v Písku Zdeňka Kašáka jsou právě motorové kosy Oleo-Mac dlouhodobě nejprodávanější v Česku. „Zákazníci si u nich pochvalují především precizní konstrukci, jednoduchou obsluhu a účinný antivibrační systém, který umožňuje pracovat se strojem i několik hodin bez větší únavy, a to i ve složitém terénu,“ vysvětluje Kašák. Zmíněný prodejce k nim, jak jsme zjistili, přidává zadarmo strunový vyžínač, žací kotouč a nosné popruhy.

Jak dodává, zákazníci najdou ve firemních prodejnách 17 různých modelů. K nim samozřejmě patří i připojitelné příslušenství – například různé vyměnitelné řezné kotouče, ale i plotové nůžky, kultivátor nebo prořezávač větví.

Navíc technicky znalí zákazníci oceňují u těchto strojů pevnou konstrukci, dva pístní kroužky či kovanou klikovou hřídel. Jejich předností je i rychlé a snadné startování, které umožňuje vstřikovač paliva Primer.

„Každému zákazníkovi zakoupenou motorovou kosu dovezeme zadarmo až na zahradu, kde ji náš prodejní technik sestaví a připraví k okamžité práci. Současně každému v praxi vysvětlí vše potřebné k jejich efektivnímu používání a ke správné údržbě, což jsou služby, které našim konkurentům velmi často chybějí. A v neposlední řadě je důležitým faktem i velmi příznivá cena - motorové kosy u nás totiž dostanete už od 3 990 korun. A když si k tomu ještě připočtete skutečnost, že na ně poskytujeme záruku až do roku 2015, tak se ani nedivím, že jsou motorové kosy Oleo-Mac od stejnojmenného evropského výrobce na českém trhu nejžádanější,“ potvrzuje Zdeněk Kašák z Mountfieldu.

Reklama

Výběr článků

Načítám