Hlavní obsah

Firma slaví: bazény jsou za polovic!

Mountfield, Dana Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Toužíte po bazénu a chcete ušetřit? Pak je tu jedinečná příležitost, která se nebude opakovat. Tak hodnotí bazénoví odborníci nynější mimořádnou akci v Mountfieldu. Kterýkoliv z řady kruhových a oválných bazénů Azuro De Luxe si totiž může nyní pořídit skutečně každý. A to díky unikátní 45 % slevě, kterou firma poskytuje při příležitosti 20. výročí.

Článek

Bazény Azuro DL jsou po všech stránkách výjimečné a není proto divu, že se v posledních několika letech staly v Česku nejprodávanějšími rodinnými bazény,“ míní specialista na bazény Luboš Nesvačil. Proč? „Je to dáno unikátní konstrukci a speciálním materiálům, ze kterých jsou vyrobeny. Díky tomu se totiž dají snadno zapustit zcela nebo částečně do země, popřípadě se dají postavit i na povrchu. Snadno pak esteticky zapadnou do každé zahrady kde působí velmi elegantně a i při bližším pohledu jsou téměř nerozeznatelné od klasických, ale mnohonásobně dražších zapuštěných bazénů,“ vysvětluje přednosti těchto bazénů Luboš Nesvačil.

Na výběr je v Mountfieldu z 8 modelů těchto bazénů. A to v kruhovém i oválném provedení a v různých velikostech o celkovém objemu až 45 000 litrů. Mají velmi odolnou, zesílenou speciální fólii. Bazény Azuro De Luxe v sadě obsahují vše nezbytné, co je pro provoz bazénu potřeba: tedy samotný bazén, dále kvalitní pískovou filtraci, skimmer, schůdky a oblíbený solární ohřev díky němuž máte v bazénu zadarmo příjemně teplou vodu a navíc si prodloužíte koupací sezonu o několik měsíců.

To ale není všechno. Jak nám prozradil Jaroslav Pištěk z Mountfieldu, firma má pro zákazníky ještě jedno milé překvapení. „Bazén, který si vyberete vám zadarmo dovezeme až na zahradu a na přání nejen smontuje, ale zapojíme i technologii a uvedeme do plného provozu. Díky už zmíněné 45 procent slevě si lze u nás nyní pořídit kterýkoliv z řady bazénů Azuro De Luxe v sadě, tedy včetně zmíněného příslušenství už od 16 770 korun,“ dodává Pištěk.

Galaxy s plnou výbavou

Velkým hitem jsou nyní v Česku i bazény Galaxy. V rámci 20. výročí a také díky příspěvkům dodavatelů, totiž Mountfield nyní poskytuje mimořádnou slevu i na ně, a to ve výši 50 %!

Přitom jde o první bazény nabízené s plnou výbavou, tedy i v posledních letech s tolik žádaným tepelným čerpadlem. Díky němu se majitel takto vybaveného bazénu může koupat v příjemně teplé vodě po dobu až šesti měsíců v roce.

„V základní výbavě bazénů Galaxy je však vedle samotného tělesa bazénu a výkonného tepelného čerpadla také zesílená fólie Mystri s luxusním vzorem a prodlouženou životností, která je jinak používaná v bazénech té nejvyšší třídy, dále kvalitní a vysoce účinná písková filtrace Azuro a dokonce i nerezové schůdky a skimmer,“ upozorňuje Jaroslav Pištěk.

A co všechny zájemce o Galaxy mile překvapí? To, že součástí dodávky je navíc zadarmo také doprava bazénu až na zahradu a jeho montáž, která zahrnuje i zapojení veškerého příslušenství a zprovoznění bazénu.

A ještě jedna zajímavost, která napovídá, že se Mountfield i v případě bazénů Galaxy při oslavě svého výročí evidentně pořádně plácnul přes kapsu, a to pořádně. „Když se podíváte k různým bazénovým prodejcům, zjistíte, že za samotné tepelné čerpadlo na ohřev bazénové vody běžně chtějí 40-80 tisíc korun. Ale Mountfield nabízí plně vybavený bazén s čerpadlem od 33 560 korun. To vše tedy při uvedené 50 % slevě vyjde levněji, než samotné tepelné čerpadlo,“ vypočítal pro nás bazénový odborník Luboš Nesvačil.

Reklama

Související články

Nejvyšší čas na bazén

Koupání ve volné přírodě je omezené, nejen vzhledem k horší kvalitě vody v rybnících a na přehradách. Koupaliště jsou v létě přeplněná, hlava na hlavě, hluk,...

Co praví o bazénech stavební zákon?

Plánujete na zahradě postavit zapuštěný bazén, ale nevíte zda na stavbu bazénu potřebujete nějaká povolení či souhlasy? Co o stavbě bazénu říká stavební zákon?

Koupání pro náročné

Uvažujete-li o pořízení venkovního bazénu, který nabídne komfortní relaxaci a zároveň bude sloužit mnoho let, jistě zvolíte některý ze zapuštěných bazénů. Je...

Příště již ve vlastním bazénu

Možná, že vám nevyhovovala čistota vody přírodních vodních nádrží v okolí vašeho bydliště nebo na místním koupališti byla hlava na hlavě, případně vám...

Přestaňte snít. Bazény jsou na dosah

Pozorujete zasněženou zahradu a sníte o létu? O krásném bazénu plném křišťálové a příjemně teplé vody? Odborníci radí: pokud si opravdu chcete splnit své...

Trendy pro bazény

Pořizujete-li bazén, pak nestačí jen vybrat správou velikost, umístění, vhodný tvar nebo výrobní materiál. Důležitá je také volba bazénového příslušenství,...

Výběr článků

Načítám