Hlavní obsah

Dejte si rande na zahradě u kávy či vína

Právo, Karolina Černá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popovídat si za hezkého počasí v příjemném prostředí vlastní zahrady, na zápraží nebo balkoně mohou čerstvě zamilované páry stejně jako manželé žijící spolu desítky let. Pořídit si posezení, které je odolné, stabilní, a navíc elegantní rozhodně stojí za to!

Foto: Hornbach

Malý stůl z umělého ratanu smontujeme za 15 minut, posedět u kávy můžeme déle. Po vysunutí vrchní desky nahoru se promění v barový stolek. Cena 1890 Kč.

Článek

Společné chvíle strávené při poslechu hudby i při hraní stolních her pomohou na chvíli uniknout denní všednosti. Nechte se inspirovat!

Foto: Mountfield

K posezení u kávy nebo sklenky vína využijeme i malý prostor, jakým je balkon nebo zápraží. Teaková balkonová sestava Ambra pohladí vřelým designem.

Foto: Bauhaus

Balkonové křeslo Sarah od značky Sunfun má moderní vzhled, kterým vybízí k odpočinku. Cena 1990 Kč.

Foto: Mountfield

Skládací křesla Café Latté z tahokovu jsou elegantní, pohodlná a kompaktní. S praktickým skládacím stolem Savoy tvoří ideální sestavu pro menší terasy.

Foto: Bauhaus

Sklopné křeslo Diana má konstrukci ze dřeva akácie, kovové části z nerezové oceli, sedák a opěrák tvoří polyesterový potah. Cena 1290 Kč.

Foto: Hornbach

Zahradní stolička Cube s polypropylenovým výpletem poslouží jako obal pro květináč, stolek či sedací kostka s úložným prostorem. Unese však max. 80 kg. Cena 1190 Kč.

Anketa

Využíváte terasu k setkáním s přáteli?
Ano, je to nejvhodnější místo.
56,5 %
Občas ano.
5,1 %
Jen když je hezké počasí.
8,7 %
Obvykle ne.
5,6 %
Ne. My terasu totiž nemáme.
24,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1009 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Užijte si siestu pod širým nebem

Zdřímnout si po obědě, dopřát si chvilku klidu s knížkou či při poslechu hudby můžeme v teplých měsících na terase, balkonu nebo přímo v zahradě mezi stromy.

Výběr článků

Načítám