Hlavní obsah

Peřiny se zimním motivem umocní sváteční čas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A je to opět tu. Předvánoční (nejen nákupní) šílenství. Jak se v takovém shonu naladit na sváteční notu? Zkuste to s povlečením se zimními motivy!

Foto: decoDoma

Ložní povlečení Snowy z mikroflanelu je ideální pro chladné období, neboť výborně udržuje teplo. Povlečení z mikroflanelu velmi rychle schne, je stálobarevné, nežmolkuje, nepouští vlákna a nemačká se, proto se nemusí žehlit. Cena 799 Kč.

Článek

Z široké nabídky, která je na trhu, si určitě vyberete. Zachumlejte se, nebo se inspirujte a zvolte ještě na poslední chvíli stylový dárek.

Vybírat lze nejenom z rozličných materiálů, ale především vzorů. Někomu se mohou líbit třeba jen vločky a jeho lože pak připomíná sněhovou závěj, jiného naopak nadchne severský motiv se soby.

Ti, kdo přes rok volí hlavně květinové motivy, mohou zajásat nad motivem stromečků či cesmíny...

Anketa

Líbí se vám vánoční motivy na povlečení?
Ano, je to roztomilé a hodí se to!
69,7 %
Některé docela ano.
10,3 %
Jenom ty, které lze použít i jindy, třeba alespoň po celou zimu.
12,3 %
Ne, je to kýč!
7,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 399 čtenářů.

Reklama

Související články

Připomeňte si vůni moře

Léto a dovolená jsou za vámi. Na svěží závan moře, na plachetnice, které se pohupují na hladině, slunění na pláži, na to vše už jen nostalgicky vzpomínáte....

Zimní povlečení udrží teplo a dýchá

V chladných měsících oceníme měkké povlečení z přírodních materiálů, které odvádí vlhkost, je prodyšné a zahřeje fyzicky i pocitově - volíme teplé barvy,...

Výběr článků

Načítám