Hlavní obsah

Vánoční dekorace imitující led a sníh vnesou do interiéru tu pravou zimní atmosféru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už budete trávit Vánoce v krásné přírodní scenérii, nebo ve městě, v interiéru každopádně oceníte kousky navozující zimní atmosféru. Pokud budou letos svátky takříkajíc „na blátě“, oceníte je dvojnásob, protože zimní atmosféru s přehledem nahradí.

Foto: Ella James, Heavenly Homes and Gardens, Melody Maison

Výzdoba by měla připomínat pohádkové ledové království.

Článek

Pokud chcete proměnit interiér v ledové království, rozhodně by v něm neměly chybět kousky imitující led, sníh, ale i detaily, jako jsou větší sněhové vločky nebo rampouchy.

Abyste dodali aranžmá slavnostní atmosféru, můžete ho doplnit umělými perlami a zdobnými řetízky z nich, které budou s těmito prvky skvěle korespondovat.

Foto: Viva Decor

Klasické dekorace můžete proměnit v zimní pomocí umělého sněhu.

Na stěnách se budou vyjímat obrázky a fotky s motivem zasněžených krajin i samotných větví stromů a šišek. Rámy volte nejlépe dřevěné, abyste dodrželi přírodní styl dekorací.

Foto: Desenio, Woodland Wreath Company

Prim budou hrát i plakáty se zimní tematikou.

Pro navození pohádkové atmosféry můžete volit i kousky s holografickými a perleťovými odlesky. Ty jsou vhodné zejména do interiérů mladší generace a všech, kdo se nebojí experimentovat a chtějí si doma ponechat interiérové dekorace až do silvestra.

Foto: Ginger Ray, Melody Maison

Dekorativní prvky z plastu nebo ze skla mohou dobře imitovat led.

Svítící ozdoby volte v bílém provedení. Dobře tak napodobí zasněžené a zledovatělé prvky. Vyhněte se všem křiklavým a příliš výrazným barvám.

Foto: Lights4fun, Talking Tables

Svítící stromky nebo vločky volte ideálně v bílé variantě.

I řadu celoročně používaných dekorací můžete na Vánoce prostě jen upravit. Prvky z umělého mechu a větví jehličnanů stačí zasněžit umělým sněhem, prostírání doplnit o plstěné bílé vločky a na stromek umístit pár ozdob imitujících rampouchy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám