Hlavní obsah

Rozveselte pracovnu hravými držáky na mobil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pracovny a kanceláře obecně zpravidla patří k nudnějším místnostem. Nemusí to ale být pravidlo. Stačí se zaměřit na drobnosti a nebát se trochu experimentovat. Hravé doplňky na mobil, které mají designový půvab a zároveň jsou funkční, budou rozhodně hrát prim.

Foto: Yellow Octopus, Red Candy

Lucernička dovede zintenzivnit světlo z telefonu. Navíc vypadá stylově. Zaujme i stojánek se siluetou doktorky.

Článek

Pokud vám to pracovní pozice umožňuje a nemusíte být neustále striktně seriózní, tak proč si pracovní prostředí trochu nezpestřit a nezakomponovat do něj nějaké hravé a veselé prvky. Držáky na mobily na pracovní stůl jsou bezpochyby ideálním způsobem, jak dodat pracovnímu prostředí na zajímavosti.

Foto: Yellow Octopus, Red Candy

Reproduktor coby figurka nebo držák na mobil inspirovaný astronautem oživí každou pracovnu.

V poslední době se roztrhl pytel s designově zajímavými bezdrátovými nabíječkami. Ten, kdo chce být v kurzu, může zvolit kousky inspirované vzácnými kameny. Trendem je třeba bílý carrarský mramor nebo mramor zelený v kombinaci s metalickými detaily v teplých barvách.

Foto: Yellow Octopus

Bezdrátová nabíječka na mobil inspirovaná medvědí kůží pobaví malé i velké.

Praktické držáky mohou mít organizační funkci a některé tak umožní třeba lepší uspořádání nabíjecích kabelů na stole. To při dnešním množství elektroniky, kterou často používáme při práci, rozhodně má smysl.

Foto: Monsterzeug

Držák na mobil ve tvaru lezce během nabíjení na stole i uspořádá  kabel.

Anketa

Máte možnost upravit si pracovní místo podle svého vkusu?
Ano, v práci si mohu na svém pracovišti umístit prakticky cokoli, pokud to nijak neobtěžuje kolegy.
59,3 %
Pracuji z domova, takže mám absolutní svobodu v tom, jak si svůj pracovní kout zařídím.
22,1 %
Své pracoviště si mohu upravit jen do určité míry.
1,2 %
Ne, vzhled mého pracoviště je striktně daný firemními předpisy.
17,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 86 čtenářů.

Děti a dospívající nepochybně ocení držáky na telefony ve tvaru zvířat. Ty mohou mít hodně hravou podobu a rozhodně zapadnou do kanceláří mladších generací a do kreativně zařízených open spaců.

Foto: Yellow Octopus, Red Candy

Nastavitelný držák telefonu s klouby umožní i pohodlnější natáčení videí, organizování videohovorů, čtení elektronických knih a sledování filmů. Na cesty pak přijde vhod nafukovací stojan ve tvaru plameňáka.

Pokud chcete dodat své pracovně ještě větší šmrnc, můžete ji doladit rostlinnými dekoracemi. Pracovní koutek můžete díky praktickým tipům proměnit doslova v přírodní oázu.

Reklama

Související témata:
Pracovní kout
Držáky na mobil

Související články

Výběr článků

Načítám