Hlavní obsah

Propojení zoo a obytných prostor se vyplatilo, hosty nevšední interiér baví

Novinky, tnk

Luxusní hotelové apartmány v australské Canbeře nabízejí originální výhled z oken. Přímo před prosklenými plochami se totiž prohánějí divoké šelmy. Interiéry jsou laděny do afrického stylu, čímž umocňují nevšední zážitek. Důraz je v tomto případě kladen na těsné propojení světa zvířat a lidí.

Foto: Profimedia.cz

Z volně stojící vany můžete pozorovat medvědy.

Článek

Canberra National Zoo & Aquarium provozuje jedinečný hotel, který umožňuje hostům pobývat vedle žraloků, medvědů, lvů a dalších druhů živočichů. Cílem bylo umožnit hostům co nejtěsnější spojení nejen s africkou přírodou.

Zařízení nese název Jamala Wildlife Lodge a nabízí hostům ubytování, stravování, exkluzivní výlety do zákulisí zoo, a hlavně příležitost dostat se do blízkého a osobního kontaktu s řadou zvířat.

Foto: Profimedia.cz

Romantická večeře ve dvou může získat náboj díky blízké přítomnosti šelem.

Podle serveru Mirror jde o několik chat, které těsně sousedí s jednotlivými výběhy pro zvířata. Pobyt je určen pro všechny odvážlivce, kteří milují zvířata a chtějí si pohled na ně vychutnat nerušeně v pohodlném soukromí apartmánů. Hosté si mohou vybrat hned z osmnácti různých pokojů.

Foto: Profimedia.cz

Pobyt v hotelu je rozhodně nevšedním zážitkem.

Apartmány mají různé výhledy. Některé sousedí s pavilonem opic, jiné s výběhem šelem, další mají v obývacím pokoji akvárium pro žraloky.

Foto: Profimedia.cz

Od konferenčního stolku můžete pozorovat život opic.

Součástí apartmánů jsou také tropické zahrady a prostorné bazény. Některé pokoje jsou umístěny záměrně vysoko, umožňují tak krmení žiraf z balkónu.

Foto: Profimedia.cz

Interiéry jsou zařízené v exotickém koloniálním stylu.

Nejdražší apartmány sousedí s pavilony lvů, gepardů nebo medvědů. Cena za ubytování začíná na částce bezmála deset tisíc korun za noc.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám