Hlavní obsah

Moderní kempování aneb Vyzkoušejte toustovač v autě či gril zabudovaný v motorce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro lidi, které zajímá grilování a kempink v 21. století, přinášíme zajímavé tipy. Technologie a inovace pokročily, dnes už tak není výjimkou připravit si toasty přímo v autě nebo se pohodlně navečeřet u stolu v jeho kufru. Podívejte se, co jsou lidé schopni vymyslet, aby se dobře najedli i na cestách.

Foto: Profimedia.cz

Toustovač zabudovaný přímo v autě potěší milovníky cestování bez ubytování.

Článek

Moderní campingové vychytávky ocení hlavně ti, kdo si chtějí užít pohodlí i na cestách, aniž by museli platit za ubytování. Automobily i motorky už dnes mohou nabídnout řadu zajímavého i praktického vybavení.

Foto: Profimedia.cz

Motorkáři jsou často velkými fandy grilování. Bezpochyby ocení grily přímo jako součást výbavy.

Početné rodiny potřebují hlavně prostorné jídelní stoly, ať už jde o klasické skládací, nebo o výsuvné s úložným prostorem. Pobyt venku rozhodně zpříjemní. Stoly by měly být hlavně skladné, lehké a z odolných materiálů.

Foto: Profimedia.cz

Rodiny s dětmi ocení výsuvné prostorné jídelní stoly skryté v kufru auta.

Stoly můžete doplnit skládacími židlemi. Prim hrají klasická skládací křesílka. Kdo chce ušetřit co nejvíce místa, volí obyčejné jednoduché stoličky.

Foto: Profimedia.cz

Praktická výbava do auta může zahrnovat jak skládací postele, tak i malé stolky s židlemi.

Opravdoví fandové autokempinku si dovedou vůz vybavit i mnoha vychytávkami. Nechybí jim tak nádobí, vařič, dřez, lednice, stolky, úložné prostory i zastínění.

Foto: Profimedia.cz

Šikovný kutil si pořídil zastřešení i gril v autě.

Ke kempování neodmyslitelně patří i stanování. Velkým trendem poslední doby je ale tzv. glamping neboli pohodlné stanování v souladu s přírodou, ale s moderními vymoženostmi. Roste i zájem o glamping v boho stylu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám