Hlavní obsah

Inspirace komiksovou kulturou v interiéru

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná jste fandy komiksů a chtěli byste, aby vás oblíbení hrdinové doprovázeli i v dobrodružstvích všedních dnů. Proč ne? Interiéry můžeme zařídit přesně podle svých představ a nechat se inspirovat komiksovou kulturou, stačí trocha kreativity a hravosti. Komiks vás pobaví a zpestří váš interiér, výborně se hodí do obývacího pokoje, ten bude díky němu mnohem živější.

Článek

Zajímavé interiéry inspirované komiksem jsme objevili v hotelu Emperor v Číně v Pekingu. Interiéry jsou v něm inspirované tradiční asijskou kulturou, prostory jsou vzdušné, čisté, s tlumeným osvětlením a jednoduchost linií dává skvěle vyniknout hlavní dekoraci - výmalbě ve stylu komiksu.

.: Nudnou chodbu zaručeně oživí kreslené postavičky v osvěžující kiwi barvě.foto: Designhotels.com

Šestačtyřicet pokojů, osm apartmánů a jeden exkluzivní císařský apartmán mají všechny stejného ducha. Pokoje jsou dekorovány ve stejném duchu jako chodba.

.: Ložnice hotelu ve svěžích barvách. foto: Deignhotels.com

Pokud se vám inspirace komiksem líbí, zkuste si domů pořídit několik doplňků ve stejném stylu. Vsaďte na živější, výraznější a umělejší barvy, a pořiďte si i obrazy s tímto námětem.

.: Interiér budovy Cornlofts.foto: archiv Cornlofts

Aby jste umocnili atmosféru bytu, kde se to bude hemžit hrdiny a postavami, zkuste využít třeba moderních samolepů - siluet postav. Nalepíte je kamkoliv - na zrcadlo, na kuchyňskou linku, na stěnu. Místnost tak bude vypadat ještě živěji.

.: Černé nalepovací siluety. foto: Hornschuch

Díky komiksovým postavám bude obývací pokoj vypadat mnohem obydleněji a probudí své hosty k aktivitě, nenechte je proto usnout v nudném interiéru a pohrajte si s designem svého domova. Vyberte si svou oblíbenou postavičku a nechte ji stát se hrdinou vašeho obydlí.

Reklama

Související témata:

Související články

Ornamentová mánie vládne interiérům

Přišla doba ornamentálních motivů, ozdobných detailů, které krášlí všechny představitelné bytové doplňky a dokonce nábytek, lampy, a najdeme je i na tapetách...

Moderní tapety hýří barvami

Tapety jsou znovu v módě. Skvěle vypadají jak na celé ploše stěn, tak v kombinaci s malbou. Moderní tapety přitom hýří neotřelými barvami, zajímavými...

Výběr článků

Načítám