Hlavní obsah

Dnešní topinkovače dovedou opéct chléb s cejchem Xboxu, Hvězdných válek nebo sochy Svobody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hráče videoher na Xboxu, milovníky Hvězdných válek nebo toho, kdo rád vytváří kreativní pokrmy, určitě zaujmou topinkovače, které vypálí loga a obrázky na klasické tousty. Snídaně tak mohou být mnohem kreativnější než dříve.

Foto: Profimedia.cz

Na první pohled obyčejný topinkovač vytváří hodně netypické tousty.

Článek

Hráči videoher na Xboxu si teď mohou dopřát stylové snídaně díky topinkovači, který na krajíc chleba vypálí logo konzole. Jmenuje se Xbox Series S a začal se prodávat v USA v přepočtu za cca 915 korun. Kuchyňský spotřebič s bílým obalem a logem herní konzole je určen pro opékání dvou krajíců chleba. Má šest úrovní opékání, LED displej a vyjímatelný tác na drobky. Disponuje také funkcí pro opékání bagelů a rozmrazování. Topinkovač není prvním kuchyňským spotřebičem s tímto motivem. Od roku 2021 je v prodeji minilednička se stejným logem s matně černým povrchem a zářícím zeleným světlem uvnitř.

Na své si přijdou i fanoušci Hvězdných válek

Pro milovníky Hvězdných válek a toustů je tu zase praktická topinkovací helma s názvem Star Wars Darth Vader Halo Toaster. Ta má jen jiný tvar, jinak slouží jako běžný topinkovač, který obrazec ve tvaru Vaderovy přilby opeče více a vytvoří se tak netradiční motiv na toustu. Spotřebič vydává zvuky a světla vybraná přímo z archivů tvůrců Star Wars. K mání je v přepočtu za zhruba 1600 korun.

CES 2024: Chytrá mikrovlnka nahradí v kuchyni několik přístrojů

Internet a PC
Foto: Profimedia.cz

Toustovač ve tvaru helmy upeče tousty s motivem Hvězdných válek.

Zajímavý je i high-tech toustovač s názvem Toasteroid, který promění nudnou snídani v zábavu. Pomocí telefonní aplikace a Bluetooth vyšlete přístroji pokyn a on vám opeče opravdu originální tousty podle vašich přání.

Foto: Profimedia.cz

Moderní kousky vypálí na toust libovolný motiv.

V aplikaci můžete vytvořit nejrůznější obrázky a osobní vzkazy, kterými potěšíte děti i drahé polovičky. Tento topinkovač zatím existuje jen v podobě prototypu, ale jak je patrné, díky moderním technologiím se v dnešní gastronomii fantazii meze příliš nekladou.

Ceny Czech Design Award ocenily především tvorbu mladých tuzemských designérů a studentů

Tipy a trendy

Může se vám hodit na Zboží.cz: Topinkovače

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám