Hlavní obsah

Dekorace nejen na muffiny děti pobaví a budou motivovat k jídlu

Novinky, Kristýna Křížová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nápadů, jak zabavit děti v kuchyni, v této době není nikdy dost. Pokud chcete zaujmout jejich pozornost, nasytit je a zároveň s nimi strávit čas hrami, zkuste si s nimi ozdobit muffiny v pohádkovém stylu. Máme pro vás tipy na dekorace, které zvládnete vytvořit i sami.

Foto: TakaTomo

Ti nejmenší budou nadšení z mašinky, která přiváží muffiny.

Článek

Malé dívky bezpochyby ocení servírování muffinů a cupcaků v princeznovském stylu. Šikovní rodiče bezpochyby zvládnou vyrobit hrad doma s pomocí čtvrtky i sami. Hravé prostředí pak zpestří stolování a zároveň zabaví děti.

Foto: TakaTomo

Malé princezny pobaví muffiny v zámcích.

Pro chlapce zvolte třeba variantu v podobě hry na piráty. Postavičky si můžete sami nakreslit, vystřihnout a nalepit na špejle pomocí izolepy. Když je pak zapíchnete do muffinů, budou z nich děti bezpochyby nadšené.

Foto: TakaTomo

Chlapci zase ocení muffiny servírované na pirátských lodích.

Ti, kdo se už chtějí naladit na vánoční atmosféru, mohou volit papírové dekorace s motivy cesmíny, muchomůrek, cukrových holí, vánočních stromků apod. Takové dekorace pak můžete uplatnit i o vánočních svátcích a dodat tak slavnostní atmosféru i jinak střídmé štědrovečerní tabuli.

Foto: Krima a Isa

Bohaté dekorace promění servírování muffinů v pohádkovou scénu.

Ti, kdo dávají přednost jednoduchému designu, mohou volit hravé košíčky nebo formy na muffiny. Ty mohou mít třeba motiv pavučiny, košíku nebo třeba kalhot, ze kterých přetékají muffiny a cupcaky.

Foto: Red Candy

Muffiny v košíčcích ve tvaru kalhot pobaví malé i velké.

Trávit s dětmi čas převážně v interiéru může být bezpochyby hodně náročné. Abyste si tento čas zpříjemnili, zkuste jim pořídit interiérový stan. I ten zvládnete díky inspiraci vytvořit doma i sami a děti si s ním užijí spoustu legrace.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám