Hlavní obsah

Bývalý domek Meghan Markleové je na prodej

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domek v Los Angeles, který ještě předtím, než se stala vévodkyní ze Sussexu, obývala tehdejší herečka Meghan Markleová, je na prodej. Zájemci si musí přichystat v přepočtu 42 milionů korun.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bývalý dům vévodkyně ze Sussexu v Los Angeles je na prodejVideo: Reuters

 
Článek

Meghan Markleová si domek ve čtvrti Hancock Park pronajala ještě v domě svého prvního manželství s producentem Trevorem Engelsonem.

Patrový domek s plochou 210 m² na adrese Highland Avenue 447 S byl postaven v roce 1924 v koloniálním stylu, jehož četné rysy si dodnes uchoval. V minulosti prošel menšími úpravami.

Foto: Profimedia.cz

Meghan Markleová se svým prvním mužem producentem Trevorem Engelsonem.

Jeho interiér popisuje realitní web Estately jako prozářený sluncem. Přízemí má otevřený plán, srdcem je obývací pokoj zařízený kromě jiného krbem, z nějž se prochází do jídelny a menšího obývacího pokoje.

Kuchyň vybavená hned dvěma sporáky, dvojitým dřezem a velkou americkou lednicí je zařízená v kombinaci bíle natřeného dřeva, veškerých skříněk a nerezových povrchů. Navzdory současným trendům je každá ze skříněk i zásuvek osazena dlouhými kovovými úchytkami. V kuchyni je i malá snídaňová zóna.

Čtveřici ložnic nalezne návštěvník v patře, stejně jako dvě ze tří přestavěných koupelen. Třetí je v přízemí. Celý interiér je zařízen v moderním stylu, stěny i stropy jsou vymalovány v bílé barvě, stejně tak i křídla dveří. Kusy nábytku a další interiérové doplňky jsou buď rovněž bílé, nebo ve světle šedé barvě. Podlahy jsou z masivního dřeva.

Realitní agentura charakterizuje styl zahrady, jež domek obklopuje, spíše jako park, do nějž je příjemný pohled ze zastřešené terasy na zadní straně budovy. Kousek od zadního vstupu je pak i venkovní posezení.

Meghan Markleová, jež je od května roku 2018 manželkou prince Harryho a sňatkem tak získala i titul vévodkyně ze Sussexu, domek koupila v roce 2011 společně se svým prvním manželem Engelsonem jako základnu v Los Angeles poté, co se přestěhovala do Toronta kvůli účinkování v seriálu Kravaťáci.

Foto: Profimedia.cz

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu

Agentura Reuters v této souvislosti doplňuje, že současným oficiálním domovem vévodkyně a vévody ze Sussexu je dům na panství Frogmore, nedaleko hradu Windsor v anglickém hrabství Berkshire.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám