Hlavní obsah

Bydlením v Praze si Česká Miss 2010 Jitka Válková splnila svůj sen

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2010 Jitka Válková se pomalu zabydluje v novém bytě v pražských Holešovicích. Miss pocházející z Náramče na Třebíčsku si od dětství přála žít v Praze. Jedna z hlavních výher v soutěži krásy, kterou je roční pronájem bytu poblíž centra metropole, jí tento sen splnila.

Článek

Moderně zařízený byt 2+kk se nachází v nejvyšším patře domu. Celý prostor je prakticky a vkusně řešený, vestavěné skříně šetří prostor. Sladění do světlých barev pak opticky zvětšuje rozměry menšího bytu.

Kuchyňský kout je od obývacího pokoje oddělený barem. Na druhé straně pokoje se nachází velká terasa, odkud má Jitka Válková krásný výhled na Vítkov a Žižkovskou věž.

"Strašně ráda vařím a peču. Doufám, že kuchyň pořádně vybavím a potom něco ukuchtím přátelům a rodině. Jsem také moc ráda, že je kuchyň propojená s obývákem. Myslím si, že pro ženy je výhodou, když můžou při přípravě jídla zároveň komunikovat s hosty,“ řekla usměvavá Jitka.

Nové majitelce bytu také vyhovuje, že je koupelna oddělená od toalety. Obě místnosti se nacházejí v malé uličce v chodbě bytu.

Česká Miss 2010 je s původním vybavením i barevným sladěním bytu velmi spokojená. Přesto, že barvy má osmnáctiletá Jitka ráda, bílá malba na stěnách jí vyhovuje. Dá se prý dobře kombinovat s ostatními doplňky.

Veselými barvami v bytě oplývalo především povlečení v ložnici. Takové má podle svých slov nejkrásnější Češka letošního roku nejraději.

Oblíbeným doplňkem pohledné brunetky jsou vonné svíčky, na poličkách kromě nich najdeme ale i korunky krásy a vázu se sušenými květy.

"Svíčky jsou pro mě dost důležité. Při koupeli si ráda zapálím svíčku, zhasnu a relaxuji. Ještě sice nejsou použité, ale to přijde,“ dodala Jitka.

Dominantou bytu však zůstává prostorná terasa, kde plánuje nová Česká Miss pěstovat květiny a pořádat grilování. Podle svých slov chystá brzy i kolaudaci, kterou jí neustále připomínají především její přátelé.

Reklama

Výběr článků

Načítám