Hlavní obsah

Zájemci o Teslu Cybertruck mohou předbíhat ve frontě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někteří zákazníci Tesly mohou předbíhat v pořadníku na cybertruck. Může to ale znamenat, že dostanou auto ze začátku výroby, které nebude mít vychytané všechny mouchy.

Foto: Tesla

Tesla Cybertruck

Článek

Pořadník na Teslu Cybertruck je pořádně dlouhý a automobilka už své zákazníky, kteří vůz zatím nedostali, upozornila, že se musí připravit na zpoždění. Někteří z nich však mohou dodání svého vozu uspíšit – jinými slovy, předběhnout ostatní ve frontě.

Potřebují k tomu 30 tisíc tzv. referral credits, tedy kreditů, které se dají získat za to, že jako stávající zákazník doporučíte teslu někomu jinému, on si ji koupí a uvede vás jako člověka, od kterého přišel impuls k nákupu. Po využití kreditů má zákazník vůz dostat do 45 dnů, a to nikoliv skladový kousek, nýbrž si ho může nakonfigurovat.

Informace se objevily na diskusním fóru majitelů cybertrucku a ne všichni jsou z novinky nadšení. Podle některých je to prostě předbíhání, navíc s rizikem, že člověk dostane vůz ze začátku produkce, který nebude mít vychytané všechny mouchy.

Jiní zase říkají, že 45 dnů je příliš dlouho. Další pak mají obavu, že ti, kteří své kredity neutratí, dostanou vůz až někdy v roce 2025.

Originální kryty kol ničí pneumatiky cybertrucků, Tesla chystá nápravu

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám