Hlavní obsah

Zájemci o hybridní Chevrolet Corvette tábořili ve frontě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před prodejnou Chevroletu, která jako první mohla přijímat objednávky na novou hybridní Corvette E-Ray, stála fronta zájemců přes noc. Zhruba stovka lidí tu tábořila, aby byli v pořadníku na nový vůz mezi prvními.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Corvette E-Ray

Článek

Když se u nás začne hovořit o frontách na nové auto, leckdo si vybaví třeba příchod Škody Favorit na trh na sklonku 80. let minulého století. Fronty, o kterých bude řeč tentokrát, však nemají nic společného s centrálně řízenou ekonomikou. Táhly se v noci z 31. ledna na 1. února kolem prodejny MacMulkin Chevrolet Cadillac ve městě Nashua v americkém státě New Hampshire.

Jakožto dealerství, které prodává největší počet corvette, totiž právě tohle místo bylo prvním, kde si mohli zkraje února zájemci zamluvit novou hybridní Corvette E-Ray. Někteří z nich, aby byli ve frontě co nejblíž začátku, před prodejnou přes noc tábořili.

Podle videí, která na Facebooku sdílel uživatel Gabe DeFeo, a informací lokálního zpravodajského webu WMUR9, se na místě sešla zhruba stovka zájemců. Ne všichni byli místní, např. Tom Biondo přijel ze Staten Islandu, který je součástí městské aglomerace New Yorku.

„Je to nejrychlejší corvette všech dob. Je první, která má dvojí pohon, elektromotor a spalovací motor. (…) Přinesli jsme si stany, topidla, matrace, deky a prostě jsme to zvládli,“ komentuje frontu Biondo.

„V byznysu prodeje aut jsem dvacet let. Nikdy jsem neviděl lidi čekat přede dveřmi přes noc,“ říká Tony Dillberg, manažer prodejů MacMulkin Chevrolet.

Dveře dealerství se otevřely v pět hodin ráno místního času ve středu 1. února, čekání však bylo u konce až o tři hodiny později, kdy mohli prodejci začít přijímat objednávky. První kusy se však k zákazníkům dostanou až nejdříve koncem letošního roku.

Hybridní Chevrolet Corvette E-Ray je tady, poprvé v historii má pohon všech kol

AutoMoto

Reklama

Výběr článků

Načítám