Hlavní obsah

Záhadný prototyp ferrari jezdil kolem továrny, vypadá jako roma bez střechy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budeme-li věřit špionážním snímkům z Maranella, automobilka Ferrari chystá otevřenou verzi modelu Roma. Údajně ji zachytili i bez maskování. Před třemi lety však značka tvrdila, že nic takového v plánu není.

Foto: Ferrari

Ferrari Roma

Článek

Když se koncem roku 2019 objevily zvěsti o tom, že Ferrari pracuje na otevřené verzi tehdy čerstvě představeného kupé Roma, automobilka to tehdy odmítala. Ovšem nyní se objevila fotografie, která údajně ukazuje prototyp takového vozu bez maskování.

Youtuber Varryx, který se věnuje maskovaným prototypům, ve svém videu říká, že maskované auto, které ukazuje, je tímto vozem. Tvary romy můžeme pod maskováním vidět docela jasně, stejně jako odlišnou část střechy, což by jeho slova potvrzovalo.

Je tedy možné, že s modernizací romy –⁠ ta by se mohla objevit relativně brzy, jelikož stávající vůz je dnes tři roky starý –⁠ přijde i otevřená verze. Samozřejmě v případě, že na fotografii a videích nevidíme starší prototyp, který automobilka používá „jen“ k testování nových komponent pro jiná auta.

Lze však namítnout, že v takovém případě by mohla radši použít existující a prodávaný model, neboť auto pod kamufláží budí mnohem větší pozornost.

Jako v Dubaji. Česká policie si pořídila služební ferrari

Domácí

Pokud skutečně otevřená roma přijde na trh, dost pravděpodobně se v budoucnu objeví další videa a fotky prototypů.

Foto: Ferrari

Standardní Ferrari Roma

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám