Hlavní obsah

Volkswagen vylepší další užitkové vozy. Dojde i na model Amarok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco většina konkurentů mění své vozy po několika letech, Volkswagen se rozhodl, že svou paletu užitkových vozů upraví víc do koncernové podoby, přiblíží osobním vozům a vylepší. Minulý rok tak přišly nové modely Multivan (T6) a Caddy, letos to bude Crafter a Amarok.

Foto: Volkswagen

Skici nového Volkswagenu Amarok

Článek

I když má Volkswagen v užitkových vozech v Evropě silnou pozici, chce být ještě silnější. Chce nabízet vozy, které budou i přes svou užitkovost srovnatelné s osobáky.

Foto: Volkswagen

Skici nového Volkswagenu Amarok

Značka vydala tři skici, které ukazují vzhled nového terénního pick-upu Volkswagen Amarok. Změny najdeme na celém voze. Od přední masky a nárazníku přes kola až k zadním světlům.

Velké změny nastanou v interiéru. Tady zastaralý design nahradí moderní varianta s velkou dotykovou obrazovkou a hlavně výdechy klimatizace v tradičním koncernovém stylu.

Foto: Volkswagen

Skici nového Volkswagenu Amarok

Samozřejmě že změny budou i na technice. Objeví se nové agregáty, které splní emisní limity Euro 6, což znamená, že budou pracovat se vstřikováním močoviny.

Podle některých informací se může stát, že model Amarok dostane i nový agregát, který by měl koncepci V6.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám