Hlavní obsah

Volkswagen se vrátí ke klasickým tlačítkům na volantu, dotykové plošky neuspěly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německá automobilka Volkswagen přiznává, že s dotykovými plochami na volantu udělala chybu a vrátí se k tradičním tlačítkům, přiznal šéf značky Thomas Schäfer.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Golf R 20 Years

Článek

Zákazníkům se nelíbilo, že z některých nových modelů zmizela tradiční tlačítka na multifunkčních volantech a nahradily je dotykové plochy. Problém ale bude brzy vyřešen.

Šéf Volkswagenu Thomas Schäfer na sociální síti LinkedIn přiznal, že Volkswagen při tomto kroku chyboval a vrátí se ke konvenčnímu řešení, protože naslouchá svým zákazníkům a ctí zpětnou vazbu.

„Vylepšujeme naše portfolio a náš design a vytváříme novou jednoduchost ovládání našich vozidel. Například vracíme tlačítkový volant,“ uvedl Schäfer.

Volkswagen po 27 letech ukončil výrobu Sharanu

AutoMoto

Jako první model se staronovým volantem by mohl na trh v roce 2023 dorazit faceliftovaný Volkswagen Golf. Napovídá tomu i fakt, že před časem byl na silnicích spatřen prototyp s obřím displejem infotainmentu a digitálním displejem, ovšem s tradičním tlačítkovým volantem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám