Hlavní obsah

Udělali si autodrom z parkoviště, škoda je v desítkách milionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Houston, Texas, USA

Škodu ohromující výše měli způsobit čtyři mladiství na parkovišti prodejny aut v americkém Texasu, když si z něj udělali autodrom. Neunikly porsche, jaguar ani corvette.

Foto: Chevrolet

Chevrolet Corvette Z06 patří také k poškozeným autům. (Ilustrační foto)

Článek

Některé klukoviny se mohou opravdu nepěkně vymstít a toto je jedna z nich, byť v tomto případě se naštěstí jedná jen o vysoký účet. Ovšem vysoký je pořádně - téměř 800 tisíc dolarů, tedy asi 17,9 milionu korun.

Takovou škodu měli podle webu Houston Chronicle způsobit čtyři mladiství poté, co se vloupali do dealerství ojetých aut CarMax na severním předměstí texaského Houstonu.

Zmocnili se klíčů, nasedli do aut a začali jezdit po parkovišti. To je samo o sobě pochopitelně nelegální, jenže to není všechno – mladiství začali do zaparkovaných aut bourat.

Dostupné fotky ukazují poškozené vozy Dodge Challenger, Chevrolet Corvette Z06, Jaguar XE, Ford Mustang a červené Porsche. Celkem utrpělo škodu více než dvacet aut.

Zábava netrvala dlouho, parkoviště bylo samozřejmě sledováno kamerami a divočiny si všimla bezpečnostní služba. Zavolala policii, která po chvíli dopadla podezřelé na útěku.

„Všichni čtyři mladiství byli zatčeni a umístěni do Zadržovacího centra pro mladistvé okrsku Harris. Byli obviněni z trestného činu výtržnictví prvního stupně,” oznámil konstábl Mark Herman.

Reklama

Výběr článků

Načítám