Hlavní obsah

Příznivci tuningu a veteránů se sešli v pražských Letňanech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O uplynulém víkendu se na výstavišti v pražských Letňanech konala akce Prague Car Festival, která nabídla program pro milovníky upravených i vzácných aut.

BEZ KOMENTÁŘE: Milovníci tuningu se sešli v pražských LetňanechVideo: Zuzana Křesťanová, Novinky

 
Článek

Více než 800 exponátů bylo v Letňanech umístěno na ploše přes 30 000 metrů čtverečních. Už před vstupem na výstavu zaujali svými kousky tzv. drifteři, kteří kontrolovaným smykem řídili své upravené vozy na uzavřeném parkovišti.

První výstava BSR Tuning Expo nabídla k vidění 500 upravených automobilů. Kromě prvorepublikových kousků historických vozidel přinesla druhá z výstav, Glasurit Classic Expo, závodní legendy z 80. a 90. let minulého století.

Největší evropský autosalon zrušen potřetí za sebou

Autosalon Ženeva

Lidé se tak mohli podívat například na BMW M3 E30, které se vyrábělo mezi lety 1982 a 1991, nebo na Lancii Delta Integrale Evo.

Třetí výstavou byla ESET Cup Racing Expo, tedy přehlídka 150 závodních automobilů a motocyklů. Nechyběla ani autogramiáda s českým automobilovým závodníkem Tomášem Engem, který je doposud jediným českým pilotem formule 1. Českou premiéru si odbyl nový Peugeot 308.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám