Hlavní obsah

Toyota vsadila na Terminátora

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jen několik dní zbývá do světové premiéry třetího pokračování snímku Terminátor. Na plátna se tak opět vrací hollywoodská hvězda Arnold Schwarzeneger. Šanci na zviditelnění své značky ve spojení s filmem Termináror 3: Vzpoura strojů vytužila automobilka Toyota.

Článek

Toyota je ve filmu zastoupena modelem Tundra. Pro zákazníky proto automobilka připravila speciální sérii Tundra T3. T-rojka je plnohodnotným picupem, který v limitované sérii čeká řada doplňků a vylepšení. Konkrétně se jedná o vylepšený model Tundra SR5 Access Cab 4x2.

Upravenou verzi představila automobilka na letošním autosalónu v Los Angeles. Pod kapotou je motor 4,7 l V8 i-Force, což je nejvýkonnější pohonná jednotka dodávaná pro SR5 Access Cab. Výkon motoru je 245 koní při 4800 otáčkách za minutu. Limitovaná série bude čítat něco kolem 800 vozů a k dostání bude s elektronickým čtyřstupňovým automatem na počátku července.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám