Hlavní obsah

Toyota v Japonsku spouští netradiční program. Upraví ojetou GT86 do původního stavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská automobilka Toyota přichází s další poměrně revoluční službou pro své zákazníky. Program 86Re: Project je určen majitelům Toyoty GT86, kteří touží po tom, aby se jejich vůz vrátil v podstatě do původního stavu.

Článek

Toyota GT86 první generace byla představena už v roce 2011 a její majitelé se v Japonsku mají na co těšit. Automobilka totiž spouští nový projekt 86Re: Project, který má za cíl umožnit majitelům starších modelů uvést svá auta do prakticky původního stavu, aby se mohli oddávat maximálnímu požitku z jízdy.

Celý proces začíná pečlivou kontrolou vozidla a výměnou či repasí všech dílů, které jsou opotřebované. Pak si auto vezmou do parády japonští inženýři. Jsou například schopni kontrolovat motor mikrokamerou, čistit spalovací komory speciálními roztoky či odkarbonizovat ventily. Možné je pak třeba vyměnit všechny gumové části motoru.

Foto: Toyota

Toyota GT86 Black Limited

Dalším krokem je detailní otestování všech funkcí, kde proškolený technik přesně určí kondici auta. Po absolvování všech procedur majitel dostane od Toyoty speciální certifikát. Cena této služby zatím nebyla oznámena.

Subaru BRZ dorazilo do Česka, ale jen v malém počtu kusů

AutoMoto

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám