Hlavní obsah

Tesla už nabízí hromadu příslušenství pro cybertruck. To nejvtipnější stojí dvanáct stovek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První zákazníci teprve začínají dostávat své roky objednané cybertrucky, automobilka už však nabízí řadu příslušenství. Některé doplňky jsou docela vtipné.

Foto: Tesla

Příslušenství k Tesle Cybertruck

Článek

Automobilka Tesla téměř přesně po čtyřech letech od prvního představení konceptu pick-upu vozu Cybertruck konečně odhalila jeho produkční podobu a pomalu ho začíná doručovat zákazníkům. Kromě toho už nabízí také hromadu různého příslušenství.

V katalogu je čtyřiadvacet položek s cenou od 25 do 6500 dolarů (od 560 korun do 146 tisíc korun) s tím, že nejdražší je černá ochranná folie na karoserii a instalace už je v ceně. Na druhém konci spektra jsou různá oka, háky a také otvírák lahví do lišt v bočnicích korby.

Nejvtipnějším příslušenstvím v ceně 55 dolarů (cca 1200 korun) je nálepka „OMFG“, která připomíná trapas z představení vozu, kdy Elon Musk hodil proti jednomu z oken ocelovou kuličku. Chtěl demonstrovat, že je sklo nerozbitné, ovšem to se při dopadu kuličky rozbilo.

Koukněte, předtím sklo vydrželo! Musk se snaží videem napravit trapas z prezentace Tesly

AutoMoto

Z dalších zajímavých prvků stojí za zmínku stan na korbu za 2975 dolarů (cca 67 tisíc korun), všemožné organizéry a oddělovače do korby v ceně od 45 do 350 dolarů (cca 1000 až 8000 korun) nebo podobné prvky do interiéru.

Zákazníci si mohou pořídit také rezervní kolo s nářadím k výměně za 1250 dolarů (28 tisíc korun), u kterého je nejvíc s podivem, že už není ve výbavě vozu - přeci jen je to terénní pick-up. K mání jsou také sněhové řetězy za 345 dolarů (cca 7700 korun) a zkraje příštího roku bude možné zakoupit příčníky na střechu za 800 dolarů (18 tisíc korun).

Kompletní nabídku si můžete prohlédnout na webu automobilky.

Tesla představila produkční cybertruck, šokuje designem i čísly

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám