Hlavní obsah

Tesla dále vylepšuje letitý Model S. Verze Plaid má konečně adekvátní sedačky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik let trvalo, než tisícikoňová Tesla Model S Plaid dostala sedačky adekvátní svým dynamickým schopnostem.

Sportovní sedačky pro Teslu Model S PlaidVideo: Tesla

 
Článek

Tesla Model S v nejsilnější verzi Plaid umí nabídnout opravdu hodně výkonu, ovšem jedním z nejpalčivějších slabých míst jsou její přední sedačky. Tedy alespoň dosud byly - automobilka na síti X zveřejnila krátké video, kterým představuje novou verzi předních křesel.

Foto: Tesla

Sportovní sedačky Tesly Model S Plaid

Největší změnou je mnohem výraznější boční vedení, které jistě udrží tělo v zatáčkách mnohem lépe na místě. Sedačky jsou elektricky nastavitelné, vyhřívané, ventilované a čalouněné zčásti semišem, který má lépe držet tělo. Také jsou lehčí než původní sedadla.

Pro verzi Plaid, která zvládne zrychlit na 60 mph (97 km/h) za zhruba dvě sekundy, jsou nově standardní výbavou a podle webu Teslarati jimi byly vybaveny všechny plaidy vyrobené po 1. dubnu letošního roku.

Model S je na trhu od roku 2012. Pro kalifornskou automobilku byl prvním velkosériovým vozem, který doznal již několika velkých modernizací a nespočtu dílčích aktualizací.

Test geniální i otravné Tesly Model 3 po modernizaci

Testy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám