Hlavní obsah

Subaru Impreza i jako sedan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popravdě řečeno, mnohým fanouškům značky Subaru asi spadne kámen ze srdce. Na posledních vydaných snímcích je totiž vidět, že značka se rozhodla uchovat i karoserii sedan. Navíc ještě představujeme dosud nevypublikované snímky hatchbacku i s jeho interiérem.

Článek

Je dost lidí, kteří pláčou nad novým designem vozu Subaru Impreza hatchback. Jeho první fotografii jsme již přinesli. [celá zpráva] Design je snad až moc japonský a záď až příliš boubelatá.

Jenže podle prvních fotografií se vše vyváží novým modelem s karoserií sedan. Podle fotografií to už není takový neforemný "balík", ale pěkný kousek. Ten je nevíc podpořen tím, že velký otvor na kapotě a sportovní nárazníky dávají tušit,že na fotografii je verze WRX.

:.Subaru Impreza hatchback. (Foto www.autoblog.com, Klinkutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.)

Bližší technické specifikace zatím neznáme, musíme si na ně počkat do čtvrtka, kdy bude vůz oficiálně odhalen na autosalonu v New Yorku.

Reklama

Související témata:

Související články

Subaru Impreza v současné podobě skončí

Dny málo prodávaného Subaru Impreza jsou sečteny. Jeho klasická karoserie sedanu nebo málo prostorného kombi už nikoho neláká, proto bude nahrazena novou....

Subaru Impreza v novém

Na světě se objevují první snímky Subaru Impreza. Možná, že jste doufali v něco úchvatného, když po letech přechází značka z karoserie sedan na hatchback,...

Výběr článků

Načítám