Hlavní obsah

Subaru Exiga: novinka se začíná pomalu odhalovat

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Subaru pro představení svého nového modelu Exigo použilo strategii, které je v internetovém věku stále častější: novinku odhaluje postupně a nejprve navnadí jednou fotografií, ze které toho stejně není mnoho vidět. Další fotografie a informace následují těsně před slavnostní premiérou.

Článek

Nový crossover, která pojme až sedm cestujících, se představí za necelý měsíc. Slavnostní premiéra je naplánována na úterý 17. června. Exiga vychází ze stejnojmenného konceptu, který Subaru představilo vloni na autosalonu v Tokiu.

Subaru Exiga se obtížně zařazuje do jedné automobilové třídy - je to crossover s prvky velkoprostorových vozů (MPV) a sportovně užitkových automobilů (SUV).

Subaru zatím zveřejnilo jedinou fotografii a několik kusých informací. Jisté je toto: interiér je sedmimístný a má tři řady sedadel. Převodovka bude automatická a jistý je i stálý pohon všech kol.

Reklama

Související témata:

Související články

Subaru Exiga: možná další Legacy

Tokijský autosalon bude mít hodně premiér konceptů. Všechny značky sem přinesou alespoň dva. Subaru není výjimkou, ale my vybrali to nejzajímavější - studii...

Test Subaru Outback: konečně s dieselem

Subaru konečně začalo nabízet i dieselový motor a zákazníci, toužící po kombi střední třídy, tak mají o jednu možnost výběru navíc. Jak dobrá je kombinace...

Výběr článků

Načítám