Hlavní obsah

Snažil se natankovat benzin do Tesly. Prozření je nádherné

Americký řidič Tesly Model 3 chtěl doplnit energii na další cestu u klasické čerpací stanice s benzinem. Pochopitelně se to nepodařilo, ale ten den se mladík dozvěděl něco nového.

Foto: Tesla

Tesla Model 3

Článek

Víte, jak se říká, že člověk by se měl naučit něco nového každý den? Pro neznámého amerického mladíka to před několika dny bylo, že Teslu benzinem opravdu nenatankujete. Vše zaznamenala kamera v autě za ním.

Video bylo zveřejněno 17. července a podle dočasné registrační značky státu Nevada na šedé Tesle soudíme, že ten vůz byl nový a že se humorný incident seběhl právě v Nevadě.

Třebaže my se zasmějeme, mladíkovi v kšiltovce očividně moc do smíchu nebylo. Podařilo se mu otevřít krytku nabíjecího portu na levé straně auta. V češtině by si člověk už asi uvědomil chybu z rozdílu mezi „nabít“ a „načerpat“ či „natankovat“, ale anglické „charge“ se dá kromě „nabít“ a spousty dalších významů přeložit také jako „naplnit“ a nádrž se benzinem přece jen plní.

Zmatená dvojice u čerpací stanice zkusila dofouknout kola nabíječkou pro elektromobily

AutoMoto

Pak standardně strká kartu do terminálu, volí druh paliva a bere do ruky hadici – kterou do nabíjecího portu samozřejmě nejde strčit. Po chvíli tápání a hledání plnicího hrdla v zadním zavazadelníku či tom předním pod přední kapotou konečně bere do ruky telefon a hledá, jak se tankuje Tesla.

V samém závěru videa to najde a jeho prozření doprovázené jasně viditelným „F**k!“ je doslova kouzelné. A také je jednou z indicií, z nichž soudíme, že tohle není sehraná scénka, nýbrž skutečná nevinná snaha natankovat benzin do Tesly.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám