Hlavní obsah

Slavná hra Chcete být milionářem bude bavit řidiče elektrických BMW při nabíjení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen známý „milionář“, ale i další hry různých žánrů nabídnou v příštím roce elektrická BMW a Mini. Mají sloužit jako zábava, pokud by se nabíjení protáhlo na delší dobu.

Foto: BMW

Chcete být milionářem? na displeji BMW i5

Článek

Nabíjení elektromobilu na cestách se může protáhnout na desítky minut, a tak automobilky vymýšlejí, čím posádku při čekání zabavit. Svým autům tedy často do displejů přidávají možnosti hrát hry.

BMW nyní přichází s jednou z nejúspěšnějších v Evropě, ne-li na světě - s televizní vědomostní soutěží „Chcete být milionářem?“. Fungovat bude díky spolupráci automobilky s videoherní platformou AirConsole, takže jako ovladače budou sloužit smartphony posádky.

Hra je prozatím ve vývoji, ale jakmile bude hotová, má nabízet režim pro jednoho hráče i pro více hráčů. Nebude jediná v nabídce, kromě ní systém nabídne i různé závodní hry, sportovní tituly, simulátory, strategie, „skákačky“ či logické hry.

Také se neomezí jen na BMW i5, v němž se představuje na právě probíhajícím kolínském veletrhu her Gamescon. Hry včetně „milionáře“ nabídnou všechna elektrická BMW a Mini s aplikací AirConsole v infotainmentu, a to v průběhu roku 2024.

Nové BMW řady 5 přijíždí s elektrickými verzemi a bez osmiválce

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám