Hlavní obsah

Seat ukázal nový koncept svých autosalonů, první je v Berlíně

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Berlíně otevřel své brány první showroom Seatu, který je postaven v souladu s novým korporátním designem španělské značky. Má zastavěnou plochu 7500 metrů čtverečních.

Foto: Seat

První autosalon Seatu podle nového konceptu byl otevřen v Berlíně.

Článek

Hlavním prvkem hranaté budovy autosalonu je bohaté prosklení, které budově dodává vzdušnost. Vlevo uprostřed je při pohledu na hlavní vchod umístěn název konkrétního dealera, vpravo je pak velké logo Seat.

V přízemí nové budovy se nachází velká hala pro vystavené nové vozy, servisní zóna se dvěma pracovišti pro příjem vozidel do servisu, celkem dvanáct servisních stání a místnost pro předávání vozidel zákazníkům. První podlaží je vyhrazeno pro kanceláře a jednací místnosti. Dominantní barvou celého salonu je bílá, šedá a červená.

Foto: Seat

První autosalon Seatu podle nového konceptu byl otevřen v Berlíně.

Myslelo se i na ekologii - autosalon je napojen na dálkové vytápění a veškeré odpadní vody ze servisu „projdou” vlastní čističkou. Pro osvětlení se používají diody.

Obnovou procházejí i dealerství další koncernové značky, mladoboleslavské Škody. Autosalony po celém světě se postupně přestavují od dubna 2011, první se otevřelo dealerství v Curychu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám