Hlavní obsah

Řidič mercedesu pálil pneumatiky na jedoucí odtahovce. Až se provaz utrhl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sociálních sítích se objevilo video z Ruska, které zachycuje Mercedes-AMG C 63 S na plošině odtahovky, přičemž řidič auta za jízdy pálí pneumatiky. Co by se asi tak mohlo pokazit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Video se na začátku prosince objevilo na sociální síti Instagram. Není jasné, proč se silný luxusní mercedes objevil na korbě odtahového vozu, protože se zdá, že fungoval úplně bezchybně.

To je pech. Utržené kolo kamionu trefilo výlohu s McLarenem 650S

AutoMoto

Majitel auta chce možná zabít dlouhou chvíli cestou do servisu a na odtahovce začne pálit zadní kola silného Mercedesu-AMG C63, který má pod kapotou osmiválcový motor o objemu 4,0 litrů. Je tak jasné, že tohle nemohlo dopadnout úplně šťastně.

Nakonec se ukázalo, že síla auta byla větší než únosnost popruhů, které ho držely na místě. Přetrhaly se a auto na korbě sklouzlo, přičemž si poškodilo ráfek kola a pravděpodobně, protože výrazně popojelo dopředu, poničilo i přední nárazník, což ale na videu vidět není.

Do křižovatky vjel na červenou. K řidičově smůle rovnou do cesty policejnímu autu

AutoMoto

Video se stalo okamžitě velmi populárním na sociálních sítích. Automobiloví nadšenci po celém světě se snaží podobnými kousky přilákat co nejvíce sledujících a často velmi riskují. Případ z Ruska tak není žádnou výjimkou a je velké štěstí, že se nikomu nic nestalo.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám