Hlavní obsah

Renault ukázal interiér nového espace, bude sedmimístným australem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Renault prezentuje třetí upoutávku na novou generaci modelu Espace. Premiéra je naplánována na 28. března. Pohled dovnitř znovu napovídá, že půjde o prodlouženou verzi SUV Austral se sedmi sedadly.

Upoutávka na interiér nového Renaultu EspaceVideo: Renault

 
Článek

Krátký průlet interiérem chystané novinky ukazuje nejen sedm sedadel ve třech řadách. Panoramatické střešní okno podle automobilky propouští více než metr čtvereční světla, má délku 1,33 m a šířku 84 cm.

Palubní deska s vertikálně členěnou obrazovkou vychází z nového SUV Austral, na jehož základech bude novinka stát. Pravděpodobně tedy kombinuje 12palcový středový infotainment, 12,3palcový digitální přístrojový štít a 9,3palcový head-up displej.

Již na základě minulých upoutávek je jasné, že model, který byl kdysi průkopníkem v segmentu minivanů, se poprvé od roku 1984 změní v SUV.

Renault opět poutá na nový espace. Z ikonického MPV bude další SUV

AutoMoto

Renault potvrdil, že nový espace měří 4,72 m na délku, což je o celých 21 cm více než austral, ale o 14 cm méně než předchůdce. I přes menší půdorys francouzská automobilka říká, že prostorná kabina bude širší, než jakou má odcházející espace.

Foto: Renault

Upoutávka na nový Renault Espace

Možnosti motorů budou s největší pravděpodobností přeneseny z australu, včetně mild-hybridních a plně hybridních pohonných jednotek s výkonem až 147 kW, 200 k. Stejně jako u jeho menšího sourozence se očekává, že všechny výbavy budou mít pohon předních kol.

Za volantem Renaultu Austral: Míří vysoko, zaujme technikou

Testy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám