Hlavní obsah

Omlazené BMW X5 natočeno jen s lehkým maskováním

Na faceliftované verzi SUV X5 od německého BMW se už delší dobu pracuje, ale podle nových fotografií maskovaného prototypu se blíží oficiální představení.

Článek

Faceliftovaná verze BMW X5 už klepe na dveře a v roce 2023 bychom se měli dočkat jejího úplného odhalení. Youtubový kanál FCars v souvislosti s tím ukázal i video, na kterém je při testech zachyceno právě velké německé SUV.

BMW ukazuje M2 v továrním tuningu od M Performance

AutoMoto

Většina prototypů, které byly dosud spatřeny, nesla především maskování přední a zadní části, což značí, že právě tam došlo k největším změnám. Patrná je větší maska chladiče a jiný tvar světlometů.

Prototyp, který byl vyfocen a natočen naposledy, navíc nesl náznaky toho, že se jedná o verzi M60i, protože má čtyři chromované výfuky a zpětná zrcátka ve stylu M.

Web Bimmer Today uvádí, že právě tato verze zůstane u motoru 4,4 litru V8 s dvojitým přeplňováním, který ale bude doplněn o mildhybridní 48V systém. U modelu X5 M60i by měl motor produkovat přibližně 530 koní a 750 Nm točivého momentu.

BMW X7 prošlo modernizací, má čtyři oči a nový infotainment

AutoMoto

To jsou stejné hodnoty jako v případě nedávno modernizované řady X7 se stejným označením pohonu. S motorem má být samozřejmě spojena osmistupňová automatická převodovka a pohon na všechna čtyři kola.

Řady změn se dočká také kabina vozu, která dostane nejnovější infotainment iDrive 8. Určitými úpravami mimo jiné prochází i nejsilnější BMW X5 M, ale ty budou ještě o stupeň agresivnější a sportovnější.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám