Hlavní obsah

Nový VW Golf kombi zachycen při testování, záď už mnoho neskrývá

Špionážní fotografové nachytali připravovanou kombi-verzi Volkswagenu Golf 8. generace. Pořád je to maskovaný prototyp, ale kamufláže už není mnoho a jediné, co není přesně vidět, jsou zadní světla.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Golf (Ilustrační foto)

Článek

Fanoušci kombíků, vyhlížející představení nového Golfu Variant, si můžou čekání zkrátit pohledem na několik snímků této chystané novinky, pořízených při testování.

Auta byla zachycena s největší pravděpodobností v Itálii, soudě dle speciálních čtvercových registračních značek, které odpovídají italským značkám pro testování vozidel.

Zepředu na nich samozřejmě není nic nového, Golf osmé generace je dávno představený a už jsme ho i testovali. Podstatná je tu záď - jak si designéři poradili s „batohem”.

Test Volkswagenu Golf 1.5 eTSI: Konzervativec poosmé

AutoMoto

Maskovací fólie je jasně patrná. Napodobuje křivky předchozí generace a snaží se tak navodit dojem, že o nic nového nejde. Všimněte si ale, že D-sloupek je ve skutečnosti více skloněný, což by mělo vozu dávat dynamičtější profil.

Jak budou vypadat zadní lampy, zatím těžko soudit, zde je maskování velmi efektivní. Stejně tak zatím není přesně známo datum odhalení hotového vozu či uvedení do prodeje.

Foto: Volkswagen

Dosavadní Volkswagen Golf Variant

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám