Hlavní obsah

Nový Range Rover je za rohem, největší z britských SUV se ukazuje na prvních snímcích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlajková loď Land Roveru se ukáže 26. října v nové generaci. Plnotučný Range Rover je zatím k vidění na dvou upoutávkách.

Foto: Land Rover

Range Rover nové generace

Článek

Rozmazaná fotografie boční části vozu a detail zaměřený na přední masku sice jen napoví, ale zároveň ubezpečí, že nový Range Rover bude kráčet v tradičních šlépějích. Největší SUV z nabídky Land Roveru dostane typický profil s velkorysým prosklením a lehce se svažující zádí.

Hranaté tvary budou vzhledem k emisním honům na automobilky aerodynamicky optimalizovány, očekává se například implementace zasouvacích madel dveří, podobně jako tomu je například u Range Roveru Velar. Na přídi pochopitelně nebude chybět velký nápis Range Rover a maska povědomých tvarů.

Stejně jako o něco menší sourozenec, chystaný Range Rover Sport nové generace, bude novinka jezdit na zcela nové platformě MLA. Očekává se, že bude nabízen ve variantách s mild-hybridním, plug-in hybridním a čistě bateriovým pohonem.

Praotec luxusních SUV slaví 50 let. Majitelé se mění, Range Rover zůstává

AutoMoto

Objednávky se otevřou v den premiéry. Stejně jako jeho předchůdce bude model soutěžit v segmentu velkých luxusních SUV proti vozům jako BMW X7 a Mercedes-Benz GLS.

Půjde již o pátou generaci legendárního SUV, které v loňském roce oslavilo 50. výročí.

Foto: Land Rover

Range Rover nové generace

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám