Hlavní obsah

Nové extrémní Lamborghini bude moci prohnat každý. Má to ale háček

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lamborghini představilo nejodvážnější vůz se znakem býka na kapotě. Je to jednosedadlový supersport s hybridním dvanáctiválcem. A „osedlat” ho bude moct opravdu každý. Stane se součástí hry Gran Turismo.

Foto: Lamborghini

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo

Článek

Automobilky se předhánějí, jak odvážné modely do počítačových her nasadí. Ostatně, pro ně je tohle velká forma propagace. Existují fankluby jednotlivých značek i pro počítačové hry. Jsou lidé, kteří nechtějí závodit s jinými auty než se svými oblíbenými. Tisíce lidí čekají, až zase přijde nejen nová verze hry, ale i nová auta.

A firmy je nechtějí zklamat. V Gran Turismu se tak prohání superauťáky od Mazdy, Porsche, Mercedesu, Audi, Hyundai… A samozřejmě i Lamborghini. Tohle poslední auto, které se do hry dostane na jaře příštího roku, je jednou z nejodvážnějších kreací.

Jaguar se vrací k supersportům tisícikoňovou plackou, má to ale zádrhel

AutoMoto

Efektní jednosedadlový vůz formulového typu má kola vystrčena ven z karoserie, i když mají samostatnou kapotáž. Přední blatníky navíc v sobě nesou velké svítící písmeno Y, ale samotná světla už jsou součástí kokpitu řidiče. Další svítící Y najdeme na zádi, kde rudá barva kopíruje křivky zvláštního přítlačného křídla a postupuje až dolů k difuzoru.

Zajímavý pohled budou mít hráči i v kokpitu. Budou totiž držet zvláštní volant, kde se informace promítají na displej umístěný v jeho středu a nejdůležitější parametry na čelní sklo.

Kdo hru hrát nebude, ten může jen doufat, že Lamborghini V12 Vision Gran Turismo se neomezí jen na herní konzoli PS4 a třeba se taky někdy vydá na skutečné silnice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám