Hlavní obsah

Mercedes-AMG uvádí speciální výroční edici pro A 35 a CLA 35

Mercedes-AMG A 35 a CLA 35 jsou nejnovějšími modely značky, které od německého výrobce obdržely výbavu s názvem Edition 55. Ta oslavuje 55 let existence sportovní divize AMG.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-AMG A 35 Edition 55

Článek

Výbava Edition 55 vylepšuje nejmenší AMG modely A 35 a CLA 35 o speciální dvoubarevný lak Cosmos Black Metallic a Digital White Metallic. Na spodní hraně dveří pak mají vozy pruh s logem AMG a design doplňují devatenáctipalcová kola s matným povrchem Titanium Grey.

Elektrický mercedes ujel na jedno nabití více než 1000 km. Přes Alpy a v reálném provozu

AutoMoto

Pokud si zákazníci vyberou model v této edici, která je zatím k dispozici výhradně v Evropě, dostanou automaticky i vylepšený aerodynamický balíček, který zahrnuje velké přední aerodynamické „lízátko”, zadní křídlo nebo difuzor. Vůz je pak možné objednat i s paketem AMG Night Package, který vůz vylepší o černé lakování nápisů a log.

V kabině, která je zakrytá za tónovanými skly, najdeme čalounění ve dvoubarevném mixu červené a černé kůže. Volant je sportovní, potažený semišem a nápisem Edition 55. V prazích pak nejdeme osvětlené logo AMG.

Test Mercedesu-AMG A 35: Vstupenka do světa AMG

AutoMoto

Pohon slabší ze dvou AMG verzí tohoto kompaktu se nemění, vozy pohání přeplňovaný dvoulitrový čtyřválec o výkonu 225 kW, 306 k, který posílá na všechna čtyři kola skrze sedmistupňovou dvouspojkovou převodovku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám