Hlavní obsah

Malý cyklista jezdil po cizím dvorku a spouštěl alarm, řešení zabavilo celou čtvrť

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američan našel způsob, jak zabavit cizí dítě, které mu denně spouštělo bezpečnostní systém. Na odrážecím kole jezdilo před jeho garáží. Vytvořil pro ně speciální trať a postupně na ní začala jezdit celá ulice. Denně se přitom mění.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž přišel každý večer z práce a bezpečnostní systém mu vždy nahlásil vniknutí na pozemek. Američan si ale všiml, že systém vždy spouští jeden a ten samý chlapec na dětském kole, který si zkrátka oblíbil příjezdovou cestu.

Majitel garáže tak čelil rozhodnutí, jak celou situaci vyřešit, a zvolil velmi netradiční cestu. Na svůj dvorek totiž nakreslil trať, po které se má malý cyklista vydat, která ho bude bavit a zároveň nenaruší prostor, který systém hodnotí jako rizikový. A nápad zafungoval na výbornou.

Japonský létající automobil se vznesl s člověkem na palubě

AutoMoto

S nápadem nakreslit na příjezdovou cestu závodní trať původně přišla Američanova žena a postupně si ho oblíbilo celé sousedství. Na dráze, kterou majitel domu každý den obměňuje, se nyní prohánějí nejen děti, ale i dospělí lidé na motorkách. Dráha zkrátka baví absolutně každého bez rozdílu věku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám